Šta je novo?

HP,SONY,TOSHIBA...hitno pomoc!

• Začetnik teme Začetnik teme kovacicn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

kovacicn

Guest
Duboko roneci po kroz internet naleteh na ovakvu internet stranu http://www.aeoea.com/ poprilicno interesantne cene nema sta.Medjutim posle izvesnog vremena pojavila se jos pokoja strana tipa:http://www.oecd918.com/ e ovde je stvarno vrh vrhova ima laptopova novih po 69e??? Da,da dobro sam napisao.Molim vas u sirokom krugu zaobilazite ove strane,ima ih mnogo,ja sam uspeo da ih nadjem jedno 25-30 bez preterivanja.Prvo platis pa ti oni sutra zapakuju,pa bla bla da ne duzim dalje...nema nishta od toga,cista prevara je u pitanju.Sad me zanima zna li neko od vas neki kineski sajt ili taiwan,hong kong....cisto da se informisem oko cena tamo i po mogucstvu da bude site na en. jeziku.Malo slabije chitam chinese traditional🙂 Hvala unapred!

Ma nek bre uveze kontejner laptopova iz Kine, šta me briga.

Da, baš sam se zaprepastio.

pre svega činjenicom da neko ko krene od toga da bi kupio sebi notebook računar, pregleda par prevarantskih sajtova, konstatuje da imamo "neuračunjive carinike?????" odmah dodje na ideju da "uveze" iz Kineskog Tajpeja, Burkine Faso, Severne Koreje, IndoKine ili nekog drugog egzotičnog mesta 50-100 laptopova. I kao, odmah će sad to da odradi on, sve je već sredio, i to oko neuračunjljivih carinka, i sve je pokriveno.... samo da još nauči kineske ideograme i sve će da šljaka!!!

Toliko o tome. Kad bih mi trebala konkurecija (šta god da ti to značilo) verovatno bih sanjao da imam takvu.

"Čovek napisa da bi hteo da se informiše" o "uvozu 50-100 notebookova" !!!! hehehe, kako meni ne pade na pamet nikad tako neka ideja. Svašta.

Poslednja izmena:
E stvarno si jadan aleksBGD.Izvini na izrazu no stekao sam takav utisak.No dobro bilo kako bilo ti i ostali vrsljajte ovde po forumu,a roba je vec narucena.E sad sta gde kako i koliko o tom-potom.Ionako to ovde nikoga ne zanima.Pozdrav!

Drago mi je zbog tebe! Iskreno. Mislim - jer si tako brzo naučio kinesko pismo.

U zdravlju "prod'o robu" - što kažu stariji!

I hvala na kompllimentu.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno