Šta je novo?

HP servis u BG

marko_84

Slavan
Učlanjen(a)
10.07.2004
Poena
350
Cao svima. Kum ima hp laptop iz usa, koji je crkao...tj po paljenju, sjaje lampice, cd radi, medjutim...ne dishe. Koji servis u BG mi mozete preporuciti, ali da su max korektni, tj ne kradu memorije, hard diskove i slicno...

Tnx 🙂

S&T, u podnozju Genex kule.

Comtrade servis, meni su čak priznali međunarodnu garanciju na ekran, laptop sam im doneo bez ikakvog računa i sl. donet spolja. Zamenili komplet ekran besplatno.

Comtrade ne moze da sredi ovaj, nemaju delove....Zna li neko nekog ko moze da sredi notebook HP pavilion dv2125nr entertainment?

Probao Pakom?

HP Pavilion su u zemlji Srbiji misaona imenica, za sad ih niko zvanicno ne uvozi tako da nema ni delova...

Comtrade ne moze da sredi ovaj, nemaju delove....Zna li neko nekog ko moze da sredi notebook HP pavilion dv2125nr entertainment?

HP ne isporucuje delove za Americke modele van Amerike i to ti je to, mozes da dubis na glavi ali nece da posalju (probao vise puta da se kocim sa njima).

Jedino da probas preko oglasa ili kod nekog ko radi sa polovnim/pokvarenim laptopima, eventualno E-Bay da pregledas ima li to sto trazis.

P.S. Zaboravih, ako vec nisi nosio bar da utvrde kvar, verovatno ti je maticna ploca mrtva.
P.P.S. Jes vala zaboravih jos jednu sitnicu, van garancije original delove nemoj ni da pokusavas da trazis, maticne su tipa 200-400E + svi ostali troskovi.

Poslednja izmena:
Hvala za info...znachi nista 🙁

Vidi bar da ti dijagnostikuju kvar pa kupi sta treba na ebay-u. Kolegi je crkao ekran na pavilionu i to je jedina opcina kod nas.

Hm prica o americi...
Meni je zanimljivo da su i u italiji hp pavilioni... a ono sto lici na nase S i B modele to se prodaje kao compaq... koji im je sad to fazon sa US EU i nonEu modelima ne kontam, ali definitivno zezaju narod |(

Nazad
Vrh Dno