Šta je novo?

HP probook 6550 WLAN problem

dulebg

Cenjen
Učlanjen(a)
08.12.2010
Poena
151
Zdravo, imam problem sa wlan konekcijom na hp probook 6550b, wi fi kartica je broadcom 4313, a os xp sa sp3..... kartica najnormalnije pronadje mrezu, ali ne moze da se konektuje... video sam u prethodnim temama da se problem moze resiti promenom lokacije u podesavanju wi fi kartice, ali kod mene od lokacija postoji jedino USA!!!!
POMOC?

Da li si probao da se povežeš na više mreža ili samo na jednu?

Da li je driver bio u XP-u ili si ga skinuo sa HP sajta?
Pokušaj da promeniš drajver.

probao sam da se povezem na moju mrezu preko rutera, koja radi najnormalnije na drugom lap topu, a i na telefonu..... imao sam drajver instaliran, ali sam skinuo novi i instalirao i nista....

Probaj na još neki WiFi mrežu. Da ti nije na ruteru uključeno filtriranje MAC adresa? U tom slučaju možeš da vidiš AP, ali ne možeš da se povežeš.

A moze da se desi i da je na router-u ukljucena enkripcija koju tvoj XP i driver ne prepoznaju pa ne mogu da se nakace. Kao sto rece PJ promeni driver, i probaj da instaliras najnoviji driver, ne mora sa sajta HP-a nego sa sajta proizvodjaca kartice. A onda u aplikaciji koja najcesce ide uz drajver podesi da je ona zaduzena za trazenje/kacenje na wireless mrezu a ne Windows, pa probaj. Ovo je meni vise puta resavalo probleme sa kacenjem XP kompova na WPA2 enkriptovane mreze.

Pozdrav,
Igor

Vrh Dno