Šta je novo?

HP Photosmart R927 -Kakav je ?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

P9GURU

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2004
Poena
309
Nasao sam gore pomenuti Digitalac po ceni od 320 euro i zanima me kakav je u poredenju sa konkurencijom ?
Trenutno je top model HP-a , i na "papiru" izgleda prava bomba , ukratko:
8,2mp
3X Optical Zoom
24X Digital Zoom
3" Screen
INOX Steel Body....

Dakle zanima me dali je neko od vas probao ovaj Digitalac i kakav je ,i vredi li svoje pare ili da se opredelim na neki SLR-look-a-like model za +100/150 i kusur euro

HP je recimo batalio Azijsko trzishte, jel to dovoljno da kaze koliko je konkurentan "pravim" aparatima ? :)

Verujem vama , ali ovde je u pitanju samo jedan model HP-a i to trenutno TOP Model, a imao sam priliku da isprobam i HP Photosmart R927,Canon A630, i Canon IXUS 750 (7.1mp) .
U poredenju sa ovim Canonima , HP izgleda daleko bolji i elegantiji , a sto se tice mogucnosti i kvaliteta slike sa Ixus za nijansu ima bolju sliku na 7.1mp...anyway opredelio sam se za HP .

meni nije jasno tvoje pitanje sa pocetka [pominjes SLR-like aparate] a zakljucujes pricu poredjenjem ovog HP-a i kompaktnih Canona?

jel kupujes aparat umesto nakita ili serpi, pa ti treba da je od inox-a?

mnogo je vaznije koliko je brz, kakve su komande itd...

Mislim da me nisi citao pazljivo, citaj jos 2-3 puta pazljivije pa ce ti biti jasno,i pitanje je bilo za nekoga ko ima iskustva sa doticnim modelom, a ne za digitalne kamere uopste.

Poslednja izmena:
tebi ni 3 coveka koji govore da batalis HP nisu dovoljna.

a sto se tice toga da li sam ja citao pazljivo, u tom postu se pominju SLR like aparati koji sa kompakt klasom nemaju nista zajednicko osim sto prave fotografije.

prilicno si nezahvalan obzirom na dobronamerne savete koje si ovde dobio.

kupi onda vise taj inox tiganj i skljocaj.

ili mozda da nadjes neki gay SLR od teflona? :D

Verovatno cu kupiti Gay SLR od Azbesta ....ako lici na "majku" !

P.S.
Nisu mi trebale "dobronamerne" savete tipa HP vs. Other Brands.
Jos jednom napominem da sam pitao samo za jedan Model HP-a a ne za sve HP Proizvode, BTW pitanje je bilo za nekoga ko je imao iskustva, ili je imao priliku da isproba taj model ..... Ako nisi jedan od njih ko te je terao da das nepotrebne "dobronamerne" savete ......
Anyway .....Thnx

eto verovatno ga niko nije probao... mozda i za to postoji razlog?|))

ja u startu ne bih uzimao kompakt sa preko 4-5 mpixa, ali ok... mislim da ce uskoro svi imati 8, sto i nije toliko dobro... inace su meni licno oly mmju aparati najbolje napravljeni od svih malih aparata..
nego ako si ga vec uzeo, secam se neke fotke sa neta da taj hp ima neki sw u sebi za stanjivanje bucmastih ljudi, ako ima onda je to dobra investicija |)))

P9GURU je napisao(la):
Verovatno cu kupiti Gay SLR od Azbesta ....ako lici na "majku" !

P.S.
Nisu mi trebale "dobronamerne" savete tipa HP vs. Other Brands.
Jos jednom napominem da sam pitao samo za jedan Model HP-a a ne za sve HP Proizvode, BTW pitanje je bilo za nekoga ko je imao iskustva, ili je imao priliku da isproba taj model ..... Ako nisi jedan od njih ko te je terao da das nepotrebne "dobronamerne" savete ......
Anyway .....Thnx

Ako je do sada vecina HP aparata bila losha, a samo po neki prosechan, a HP firma koja se digitalcima bavi usput kao kada bi prodavali krompir, da li mislish da je to dobra kupovina u odnosu na druge za iste pare ?

U redu je dati 100e ili ispod za HPa, jer poshtena firma za te pare nema, ali kupiti takav aparat za 320e gde mozesh da birash iz gomile odlichnih aparata, to ne razumem...

Poslednja izmena:
OK Got it,jasne su mi vase preporuke/saveti,slazem se da proizvodnja Digitalaca nije prioritet HP-a ,ali ipak treba da stoji rame-uz-rame sa Canon-om Samsung-om i ostalim proizvodjacima (secamo se da takvu politiku sad imaju skoro svi veliki proizvodjaci ) nego da se vratim na temu: Kupio sam HP mislim da 320 euro nije "previse" posto u toj ceni sam dobio i 1GB Sandisk SD Card......

Da si u tom paketu pored te kartice dobio i dve dvadesetogodisnje Moldavke to nebi bilo previse. Ovako si dao mnogo za sasvim prosecan aparat koga gomila modela sije u svakom pogledu.

Dao si 320 EUR za HP aparat? :wall:

Da nije mozda 32...?

Dodje covek, zatrazi savet, dobije ga i postupi totalno suprotno po svom nahodjenju. :D Svasta! Dalja diskusija sasvim bespotrebna.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno