Šta je novo?

HP Photosmart CN255B AiO

ljubisa03

Slavan
Učlanjen(a)
05.04.2007
Poena
304
Postovani
Godinama unazad koristim samo Hp ink stampace (imam i jedan Kiocera laser za text). Neko moje iskustvo je da posle cetiri godine originalnio ketridz posle mnogobrojnih punjenja kod kuce prestane da radi. Tako je sad i sa mojim HP f370 AiO koji sam kupio u Metrou pre 4 godine. Za prosli stampac (HP3420) kad sam kupio posebno nove ketridze nakon sto su mi stari, originalni crkli, nisu uspeli ni da izdrze godinu dana. Moj rezime je da ketridzi koji se naknadno kupe nisu bas izdrzljivi kao oni koje dobijes uz stampac. Zato sad jednostavno zelim da kupim nov stampac ponovo,ovaj stampac iz naslova HP Photosmart CN255B AiO. Trenutno je na akciji u comtradu i ima sasvim prihvatljivu cenu, jeftiniji je cak nego na Amazon.uk.
Medjutim, pregledom specifikacija http://h10010.www1.hp.com/wwpc/cs/sr/ho/WF06b/18972-18972-238444-410635-410635-4058814-4058818.html vidim da on ima 4 posebna spremnika za boju koja su cipovana. Posto je to novi pojam sa kojim se sustrecem molim vas da mi po vasem misljenju kazete da li je to prednos ili mana u odnosu na ketridz koji ima 3/1 boje u sebi i da li se mogu puniti lako i bez problema u kucnoj radinosti. Secam se vapaja nekih ljudi koji nakon dopunjavanja nekih ketridza nisu mogli uopste da ih koriste nego ih je printer stalno obavestavao da je prazan i nije hteo stampati.
ketridz je HP 364 Black, Cyan, Magenta and Yellow Photosmart Ink Cartridges

Hvala svima

Poslednja izmena:
to znaci da nema dopune nego da moras da kupujes nove patrone stalno.
A shto se tice tog F370 i kertridza 21 i 22, gresis oko toga. Kertridz radi sve dok se ne glava previse ne zapusi ili elektronika otkaze. Ako se bojish ti lepo kupis HP originalne xl kapaciteta kertridze i terace ti kao i ti startni sa manje sundjera u sebi. Interesantno je to da kupio originalne ili neoriginalne isto ti je. Prodao sam, a i dopunjavao mnogo raznoraznih i pravila nema. Nekad izguraju i 10 punjenja a nekad posle prve dopune rade 2 nedelje i cap prijave se kao neispravni. To ti je lutrija.

Vrh Dno