Šta je novo?

HP pavilion zx5000 naprslo kucishte

Pusher

Slavan
Učlanjen(a)
21.10.2004
Poena
304
Puklo mi je kucishte od laptopa - nije mi pao ili nishta slicno jednostavno jednog dana sam video da je prsla jedna od sharki koje drze LCD - pitanje je da li neko zna neki servis koji moze da mi zameni ceo poklopac od laptopa? I da sve radi kako treba znaci ovo je problem u plastici!

Hvala na odgovoru!

Poslednja izmena:
Puklo mi je kucishte od laptopa - nije mi pao ili nishta slicno jednostavno jednog dana sam video da je prsla jedna od sharki koje drze LCD - pitanje je da li neko zna neki servis koji moze da mi zameni ceo poklopac od laptopa? I da sve radi kako treba znaci ovo je problem u plastici!

Hvala na odgovoru!

Na mojoj staroj toshibi je pukla plastika iza sarki, a resenje (barem moje), posto nisam nigde mogao da nadjem oklop, dva parceta plastike koja nalezu na popucali deo i prelijes silikonom. Silikon posle oblikujes, i to traje ..... donekle, ali moras da budes pazljiv.:type:

Poslednja izmena:
Malo je problem sa servisiranjem Pavilion serije, jer lokalni distributeri i servisi nemaju pravo da servisiraju te modele (još uvek). Koliko sam čuo - jedan od distributera /ili više njih, nemam pojma/ bi trebalo da ove godine dobije ugovor za Pavilion seriju - pa samim tim i servisni ugovor za njih.
Naravno - tebi se ne čeka do kraja godine, tako da mislim da ćeš morati u neki od ovih "privatnih" servisa notebookova, video sam da na forumu ljudi preporučuju nekoliko njih.

Jel mozes da mi preporucish neki poshto se ja ne razumem bash :)

Hvala

Vrh Dno