SkyneT-026
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.01.2009
- Poena
- 304
Posle duzeg vremena evo i mene sa novim problemima xD jer ko ne cacka ne moze da pokvari a ko ne pokvari ne moze da nauci . Ovako da predjem na stvar uzeo sam od tetke laptop :HP Pavilion ze4900 Notebook PC series: da joj popravim sistem i to sam i uradio sve je super funkcionisalo dok mi nije dosao brat . Brat je uzeo laptop u njegove ruke i odma ga je pokvario :wall: . To se desilo ovako na laptop-u je prsla baterija i nije mogao da radi bez punjaca a on ga je slucajno u toku rada izvukao iz struje ne iz laptop-a nego iz uticnice i posle nekoliko sekundi se ugasio . Kad smo ga ponovo upalili upalile su se lampice i diodice i zavrti se kuler na cpu a za 10 sec se ugasi kuler a lampice su svetlele i nece da upali ekran s'tim sto se nije upalila hdd dioda . Znaci radi dvd-rom otvara zatvara al ne pali ekran i ne butuje ploca i ne pokazuje da je prisutan hdd tako se ponasa i kad izvadim hdd isto kao da je ukljucen . Probao sam da vadim ramove hdd i bateriju isto kao i prvi put nista nije pokazao drugacije . Dali je neko imao slicno iskustvo kao ja ? Planiram da stavim drugi cpu pa da probam ali su retki i slabo ih ima . Da nebi kupovao nov cpu a slucajno nije on crkao molim vas pomoziteeeeeeeeeeeeeee miiiiiiiiiiiiiiiiiii . Kako da ne vicem kad mi hitno ! ! !