Šta je novo?

HP Pavilion xt345 izgubljeni drajveri

edge

Čuven
Učlanjen(a)
20.12.2002
Poena
604
Khm...

Situacija je sledeca: uradjena instalacija winxpsp2 sa kompletnim formatiranjem diska (fdisk). Na disku su bili drajveri kojih vise nema :smash:.
Repair disk nije dosao sa notebookom. Sa HP sajta se ne mogu skinuti drajveri (nema ih).

Pitanje: da li neko ko mozda ima ovaj model notebooka ima drajvere za graficku kartu, modem, .... itd. i da li bi bio voljan da ih baci na mail ili da da link odakle se mogu skinuti.

Nadji ih sam na sajtovima proizvodjaca komponenti; cipset je ALi 1671, IDE kontroler je ALi 5229, graficka je ATI mobility M6, mrezna je National Semiconductor DP83815...

Pokusao sam, ne ide nikako... Vec nedelju dana pokusavam sve moguce varijante i nijedna ne uspeva. :crash:

Ne ide sta? Nalazenje drajvera, njihova instalacija, sta?

silverglider je napisao(la):
Ne ide sta? Nalazenje drajvera, njihova instalacija, sta?

Nije islo do malopre (nalazenje drivera).

Glavni problem je bila graficka, nijedan od drivera nije hteo da prodje instalaciju (drajver nije za taj chip). Na kraju su drajveri koje sam dobio od HP Online Techical Support bili isto tako odbijeni prilikom instalacije. No, sve u svemu, uspela je da prodje instalacija drajvera za HP Omnibook xe4500.
:banana:

Mislim da su ti drajveri svejedno matori, tamo negde iz 2000/2001 tako da neke razlike izmedju njih i ovih MS-ovih i nema preterano (imao sam nekad taj isti M6 na svom starom lapu). IDE drajver XP-a ti je prakticno takodje dovoljan. Za cipset ces lakse naci: ALi -> ULi -> nVidia.
Mrezna - kod Nationala.

Vrh Dno