Šta je novo?

Hp pavilion problem

brancic

Slavan
Učlanjen(a)
30.03.2008
Poena
330
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c01070167&tmp_task=prodinfoCategory&lc=en&dlc=en&cc=ca&product=3446346

laptop je radio 3 god bez problema ,i sad imam problem sa ekranom prvo je poceo treperi da pokazuje linije po ekranu kao i da gubi sliku. Mislio sam da je do kontakta ali kada otvaram i zatvaram ekran nista se situacija ne menja jos uvek jako treperi , bolje se ne razmuljavaju . Da li neko zna negde gde bih mogao da ga odnesem i da li upste on ovde i moze da se popravi za neku pristojnu cenu??
I da ne zaboravim kada ga ostavim malo duze da radi dok mu se tako tripuje ekran na kraju se malo stabilizuje posle nekih pola sata :(

Poslednja izmena:
Deluje kao da mu otkazuje inverter ili lampa, mada može da bude problem i sa integrisanom grafikom. Glavni (praktično jedini) HP-ov partner za servis consumer laptopa u Srbiji je BS Procesor. Model je za američko tržište, ali od nedavno je većina delova za njih postala dostupna i ovde. Popravka će verovatno biti skupa i neisplativa, ali zavisi od toga šta je otkazalo.

grafika nije sigurno zato sto kad nakacim na eksterni monitor slika je skroz ok, nasao sam po oglasima monitor kao koji odgovara ali kako da budem siguran?? traze od 100 do 120 eura za display

Nazad
Vrh Dno