Šta je novo?

HP Pavilion dv6500 driver need

nmuric

Slavan
Učlanjen(a)
02.11.2007
Poena
304
Dakle molim vas da mi pomognete ne mogu nikako da instaliram drajvere za windows xp za pomenuti laptop.
Sa prednje strane gdje je ekran pise dv6000 a sa donje dv6500 i ima jos partija number dv6611ez

Poslednja izmena:
To je samo serija 6000 sto pise tamo gde je ekran,eto na primer ja sam imao Compaq Presario X1000 (tako je pisalo na ekranu) a kad se okrene naopako odozdo je pisalo X1005EA po cemu sam uvek mogao naci na netu koju konfiguraciju ima i po tome sam trazio i drajvere na njihovom sajtu,pa ti probaj sa tim zadnjih brojem koji si naveo,verujem da je to"to"!?
Pozdrav ,)

Isti pb konkretno za model DV600 a u biosu je dv6500 a ispod pise i dv6620ez...sve sam zivo probao i vise ne znam koje drajvere za koji model da pokusam da skinem i probam...bila je vista na njemu a bacio sam mu XP.Svaka pomoc je dobrodosla,hvala

Skoro sam se zezao sa istim modelom HP Pavillion dv6000. NA donjoj strani pise dv6450eo i za njega sam nasao par drivera za Xp, ali nista bitno. Za Vistu postoje svi driveri , tako da sam bio primoran da mu instaliram Vistu. E sad. Moguce je da je Hp namerno izostavio podrsku u driverima za Xp, jer je cela serija dv6000 bila Vista ready, a u cilju promovisanja i forsiranja Viste.
Za tvoj Nb evo linka:
http://search.hp.com/query.html?cc=us&lang=en&search=++&qt=dv6611ez&la=en

Ne razumem zasto stavljaju support XP drajvere kada imaju samo one manje-vise bitne a najbitnije za chipset,grafiku,zvuk nemaju za navedeni model tj imaju za dv6000 ali ne pasu i sta sad..znaci jedino resenje da vratim Glistu ? :lupko:

Pronasao sam resenje konkretnije za ovaj model DV6620ez ali ovo radi i na drugim modelima od cini mi se dv6500 na gore sa AMD turion X2 cpu i nvidia grafikom i chipsetom.
hp link

Nazad
Vrh Dno