Šta je novo?

HP Pavilion dv4000

klliker

Slavan
Učlanjen(a)
31.12.2005
Poena
304
Posedujem lap iz navedene serije (dv4170us) sa kojim sam vec tri godine prezadovoljan,medjutim valjda vec od prekomerne upotrebe na istom mi je stradao touchpad i nije vise u funkciji tako da moram stalno da nosim ext.misa sto mi predstavlja problem.
Molio bih,ukoliko neko poseduje lap iz ove serije a da ima zelju da ga proda,da mi se javi oko eventualnog otkupa.

Prilozi

• HP Touchpad 397858-001.jpg - 110.07k.jpg
    HP Touchpad 397858-001.jpg - 110.07k.jpg
    24 KB · Pregleda: 44
Poslednja izmena:
Pavilion je strava.Problem je sto nema servisa u Srbiji tj. rezervnih delova za njih jer "Pavilioni" su pravljeni za USA trziste pa otuda i ovaj moj.Naravno,ima i boljih notebuk racunara ali ja licno tesko mogu da se odvojim od ovoga,toliko dobro me sluzi da je to za neverovati.Malo sam i sam kriv za ovaj touchpad jer sam hteo da mu izjednacim izlizane delove od upotrebe i kvrc. A da, hvala na preporukama no ipak ova dva ne odgovaraju jer ide samo serija 4xxx.Pratim ja limundo i ostalo trziste ali nema ili mi nekako izmakne u momentima kada nisam prisutan.Valjda ce nesto da ispliva.

Malo sam i sam kriv za ovaj touchpad jer sam hteo da mu izjednacim izlizane delove od upotrebe i kvrc.

Nisi valjda pokusao mehanicki?

Imao sam i ja prilike da kupim paviliona, ali nisam znao da su ovako dobri, jel nije bucan ovaj tvoj?

... ova dva ne odgovaraju jer ide samo serija 4xxx

Da, tek sada video da nisu serija 4xxx.

Bucan,malo mi ovo nije jasno!?Pa ovaj moj se uopste ne cuje ni prilikom nekih ozbiljnijih radova,bez zezanja govorim, a nije xp vec zahtevnija vista na njemu.E jesam,izlizala se boja na touchu pa sam deo ostale uklanjao fizicki (vata+alkohola) i islo fino dok nisam izgubio strpljenje i krenuo malo zivlje.

Vrh Dno