Šta je novo?

HP Pavilion dv2915nr

B.Dejan

Cenjen
Učlanjen(a)
13.04.2009
Poena
151
Imam frku sa doticnim modelom *HP Pavilion dv2915nr* ,uzeo sam ga u USA i relativno je nov(oktobar 2008), malo je koriscen... kucni uslovi! Znam da je prso ali pitam da li je neko imao slucajno sl. problem ili ako moze da mi da neki savat ili preporuku servisera?!
Naime, laptop je samo prestao da dishe. Kada ga palim ne cuje se ama bash nista, ni HDD,ni kuler, nista! Baterija radi,tj kada ga zabodem na punjenje svetli lampica za punjenje ali dalje od toga nista! Jednostavno ne zeli da se upali! Moja predpostavka je ono najgor - ploca - tako da... da li neko ima ideju sta bi moglo biti osim toga i gde bi mogao to da zavrsim s'obzirom da je laptop relativno nov ali stranog porekla!? Bili kakva pomoc je dobro dosla!

Poz svima!

Obrati se BS procesoru. Ja doduše nisam siguran da li HP ima internacionalnu garanciju, ali BS ima kvalitetan servis i ovlašćen je od HP-a pa probaj da kontaktiraš njih.

nosi ga u HP, morali bi da priznaju garanciju-po serijskom broju ce utvrditi da li je pod garancijom. Malo ces da cekas...

HP Pavilion ima garanciju u Americi, a ne kod nas, jer nije uopste pravljen za nash region (EMEA) i kod nas ti ne moze niko priznati garanciju. Ako mozes nekome da ga posaljes u Ameriku - to uradi...(radim u najvecem HP-ovom servisu kod nas pa je ovo savet)...jer ako ti neko ovde bude popravljao nb, ode ti garancija a i mozda nb jer niko kod nas nije toliko strucan za njih - samo kvazi serviseri...

Nazad
Vrh Dno