frogman
Čuven
- Učlanjen(a)
- 25.01.2004
- Poena
- 679
Maticna ploca je A7V8X-LA, CPU AMD Athlon XP 3000+, 512 Samsung DDR 333 MHz, HDD 80 GB Samsung, DVD-RW DL Philips, VIA Unichrome card on board.
Verzija bios-a je 3.11 i na hp-ovom sajtu nema novijeg.
Situacija je malo cudna. Kada ubacim bilo koju agp karticu racunar odradi post ali ne izbaci sliku na ekranu, odmah potom dok je masina upaljena ja ustekam svga kabl u inegrisanu grafiku i dobijem sliku. Kada izvadim agp karticu kuleri se zavrte na max obrtaja i ne uspije da zavrsi post i ne izbaci nista na ekranu.
Kada sa prethodnom situacijom i uspijem da udjem u bios on je veoma siromasan.
Pokusao sam sa agp/pci init display first, zatim sa disejblovanjem int. grafike ali opet nista.
Cak sam na netu pronasao par starijih verzija bios-a od te maticne ploce ali flash ne moze da prodje jer je bios nekompatabilan sa tom revizijom maticne ploce.
Ostao sam bez ideja. Sve sugestije su dobrodosle.
Verzija bios-a je 3.11 i na hp-ovom sajtu nema novijeg.
Situacija je malo cudna. Kada ubacim bilo koju agp karticu racunar odradi post ali ne izbaci sliku na ekranu, odmah potom dok je masina upaljena ja ustekam svga kabl u inegrisanu grafiku i dobijem sliku. Kada izvadim agp karticu kuleri se zavrte na max obrtaja i ne uspije da zavrsi post i ne izbaci nista na ekranu.
Kada sa prethodnom situacijom i uspijem da udjem u bios on je veoma siromasan.
Pokusao sam sa agp/pci init display first, zatim sa disejblovanjem int. grafike ali opet nista.
Cak sam na netu pronasao par starijih verzija bios-a od te maticne ploce ali flash ne moze da prodje jer je bios nekompatabilan sa tom revizijom maticne ploce.
Ostao sam bez ideja. Sve sugestije su dobrodosle.