Šta je novo?

HP ompaq 6720s

kamikaza011

Slavan
Učlanjen(a)
16.08.2006
Poena
304
posto mi je ovo prvi laptop,zanima me da li je normalno da kada mi je laptop na punjacu pozadinsko osvetljenje na ekranu je mnogo slabije nego kada nije na punjacu nego samo na bateriji.
da li je to normalno i da li ima neka opcija da se to iskljuci ili je to neki kvar?

izvinjavam se ako je ovo glupo pitanje,ali ovo mi je prvi laptop pa se malo slabije razumem u te stvari.

hvala

pozdrav

NIje kvar, niti je glupo da pitas kad nesto ne znas. Postoji u setuu, pogledaj u Control Panelu, to je preventiva za sparanje akumulatora - ekran trosi manje struje i fakticki ti komp duze radi kada nije na adapteru ali ti mozes da ga iskljucis, samo sto ce ti baterija krace trajati. Gde tacno - ne znam, nemam takav niti slican notebook :)

Nije kvar, resenje je u postu #4 u ovoj temu
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=135409
Naravno vise trosi "osvetljeniji" ekran, ali i sam ces to podesiti (Fn + neko dugme za podesavanje osvetljnja) kako ti odgovara. Moze i da ti bude svetliji ekran kad je na bateriji (al ne vidim poentu u tome:) ), zavisi kako podesis.

Poslednja izmena:
...

Hvala puno na pomoci...nisam imao instalirane drajvere za quick lunch keyes pa nisam mogao ni da podesavam osvetljenje...instalirao sam drajvere i sad sve radi kako treba.kako namestim osvetljenje ono tako i ostane.

hvala jos jednom na pomoci.

Nazad
Vrh Dno