Šta je novo?

hp officejet 6500 refill ?

q4u

Slavan
Učlanjen(a)
01.10.2007
Poena
360
nakon refill-a ( inicijalnih ) ketridza, stampac i dalje pokazuje da su prazni, i ne stampa tako reci nista.

postoji li mogucnost resetovanja stampaca ili nesto slicno ?

ketridzi su svi oznake 920 ( cyan, magenta,yellow, inicijalni ) i black 920 standardni.

pretpostavljam da ima chipove koje treba zameniti. nisam radio taj model al ostali tako funkcionishu.

ima neke čipove malecne pri dnu svakog ketridža.
da li oni treba da se zamene i da li bez zamene ne postoji mogućnost da prorade ?
ako je tako kako i gde mogu da se zamene i koliko košta zamena ?

video sam na net-u neke resetere, ali neznam radi li to u praksi i koji je postupak sa njima ?

Nisam chuo da postoji reseter za hp chipove.
Imash for use iliti neoriginalnih kertridza chiji su cipovi podlozni resetovanju. Proguglaj malo.

To što ti pokazuje da su prazni je informacija sa čipa i ne utiče na štampu u smislu kvaliteta.
To što ti ne štampa nema veze sa čipovima već sa time kako su napunjeni i ako su dobro napunjeni da li je glava začepljena.Odradi 2-3 puta cleaning head sa računara ili sa štampača ako ima tu opciju.
Ako i dalje ne štampa javi se.
Pozdrav,

bice da nisu dobro napunjeni,
hvala na odgovorima !

Postoji mogucnost da je zapusena glava na samom stampacu, probaj kroz HP softver da ocistis glavu.
Sto se tice cipova za ovaj model jos uvek ih nema ali moze da radi printer samo ce izlaziti poruka low ink.

video sam neku tecnost za " ciscenje glave stampaca " koja se nalazi u bocicama kao i mastilo za dopunu, pa me zanima kako se koristi, ono kao TO DO lista, gde sipati cime mazati itd ??

Nazad
Vrh Dno