Coboco
Čuven
- Učlanjen(a)
- 08.02.2002
- Poena
- 609
Pre neki dan sam pazario nx7300 laptop... "nabudzio ga" ... dodao mu memoriju u veci HDD... i za male pare dobio vise nego dobar laptop, e sada nastaju problemi. Uzeo sam instalacioni disk VISTA (LASTV V2) 64-bitni... instalirao, prepoznao je skoro sve drajvere...itd... sve super radi, osim sto mi prikazuje da je trial verzija VISTE ...
ok, neko ce da kaze kupi legalnu verziju... ali ocigledno ne bih pitao sta da radim da mogu da je kupim :trust:
U svakom slucaju, nakon malo guglanja, uspeo sam da pronadjem da kod nekih HP u BIOS-u treba "nesto promeniti" kako bi mogla da se instalira i crackovana verzija...
Imate li predstavu sta da mu radim... jos da dodam da sam probao i druge verzije VISTE... isti problem... uvek trial, cak i sa WIN 7-om
Ajd pomagajte... poludeh :wall:
ok, neko ce da kaze kupi legalnu verziju... ali ocigledno ne bih pitao sta da radim da mogu da je kupim :trust:
U svakom slucaju, nakon malo guglanja, uspeo sam da pronadjem da kod nekih HP u BIOS-u treba "nesto promeniti" kako bi mogla da se instalira i crackovana verzija...
Imate li predstavu sta da mu radim... jos da dodam da sam probao i druge verzije VISTE... isti problem... uvek trial, cak i sa WIN 7-om
Ajd pomagajte... poludeh :wall: