Šta je novo?

hp nx6125 wireless

k1rc4

Slavan
Učlanjen(a)
03.07.2006
Poena
304
Da li mozda neko zna , neradi mi wireless na lap topu. Drajveri sve ok instalirani u taskmenadzeru vidi wireless sve ok. Chak i kada stisnem dugme na tastaturi za wireless nishta se nedeshava. Jel mozda znate do chega je, jer hardver ili samo neko sitno podeshavanje u os?
Hvala

Ako je u Device Manager-u sve OK i ako u MyNetworkPlaces ( Network Connections ) postoji
konekcija vezana za WLAN karticu koju imas integrisanu,onda si najverovatnije omasio neko podesavanje...
Instaliraj NetworkStumbler ili WirelessMon okreni se u pravcu nekog AP-a i vidi da li hvatas signal tj. da li detektujes taj AP.

Koju WLAN karticu imas u laptopu ( tacno model ) ?

Iznad tastature imash malo plavo dugmence da ukljuchish wireless. Probaj da ga drzhish malko duzhe (i mozhda malko jache da ga stisnesh)? Moj drug ima isti taj laptop i to je bio problem sa wirelessom...

Mini PCI: Broadcom 802.11a/b/g, Broadcom 802.11b/g, optional integrated Bluetooth™

to je model wireless-a a probatju sve shto ste mi rekli i kad saznam shta je tachno okachitju. Hvala unapred na odgovorima:)

Vrh Dno