Šta je novo?

HP nx6110

• Začetnik teme Stone
  • Datum pokretanja
S

Stone

Guest
Pozdrav svima!
Posto sam ja pocetnik na ovom forumu, postavio bih jedno pitanje iskusnijim korisnicima!
Neki dan sam kupio notebook racunar HP nx6110, dali bi neko mogao da mi kaze kako je moguce pojacavanje i smanjivanje jacine zvuka na njemu (osim iz windowsa), nema nikakva kombinacija tastera fn i nesto drugo kao sa intenzitetom svetlosti na displeju. Nevidim nigde da ima neki potenciometar za jacinu zvuka.
Da li je to redovna stvar na HP racunarima, jer sam pre ovoga imao Toshibu i imala je sastrane potenciometar.
I ako moze nekoliko reci za kvalitet ovog laptopa!
Hvala unapred!!

Stone je napisao(la):
Pozdrav svima!
Posto sam ja pocetnik na ovom forumu, postavio bih jedno pitanje iskusnijim korisnicima!
Neki dan sam kupio notebook racunar HP nx6110, dali bi neko mogao da mi kaze kako je moguce pojacavanje i smanjivanje jacine zvuka na njemu (osim iz windowsa), nema nikakva kombinacija tastera fn i nesto drugo kao sa intenzitetom svetlosti na displeju. Nevidim nigde da ima neki potenciometar za jacinu zvuka.
Da li je to redovna stvar na HP racunarima, jer sam pre ovoga imao Toshibu i imala je sastrane potenciometar.
I ako moze nekoliko reci za kvalitet ovog laptopa!
Hvala unapred!!

Koliko para - toliko i muzike :)

To je trenutno ENTRY level model od HP-a, što će reći da ne treba od njega očekivati mnogo. Cena je trenutno vrlo niska, zahvaljujući specijalnoj promociji koju je HP napravio za naše tržište, tako da, ako nekom treba laptop za osnovne, kancelarijske potrebe, ima smisla uzeti ovaj model u obzir. Za bilo šta preko toga, ... ipak ima smisla doplatiti za nešto jače.

pozdrav,

Vrh Dno