Šta je novo?

HP nx 7300 - Instalacija Win XP-a

Janja

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2005
Poena
304
Kada hocu da instaliram Win XP nx 7300 kaze da nemem hard disk. E sad, trebalo bi da na floppy snimim drajvere za hard disk, pa da je floppy usb, pa da mu pokazem te drajvere, itd. Samo me zanima, da li mogu da mu pokazem drajvere na obicnom flash usb drajvu, ili moze i nekako drugacije.

Unapred hvala.

P.S. Nemam floppy usb!!!

Ja imam mali problem sa drajverima...
Iščeprkao sam drajvere za LAN, wireless, touchpad, modem, muziku, grafiku.. Imam još jedan unknown device, a ne reaguje na bluetooth drajver. Šta je u pitanju?

Skini program Unknown Device Identifier,on ce ti reci sta ti je sta,i ono sto pise da je u zagradi Unknown,za njega ti i treba drajver jer ga Windows ne prepoznaje ali ga UDI ima u svojoj databazi!!Ako hoces da ti on nadje i drajvere (ima tu opciju na desnom kliku) moraces da ga krekujes ako se ne varam,mada lako mozes da ukucas naziv uredjaja u Google i sam umesto da ti on to radi,i dodaj samo rec driver na kraju pa vidi gde ce te odvesti!?
Pozdrav ,)

Probaj da instaliras ove drivere: HP Quick Launch Buttons pa javi da li je to bilo u pitanju.

Moram da kazem da sam na 7300 instalirao drajvere za model 7400, posto 7300 nije hteo da prihvati drajvere sa sajta HP-a!!!!! Jedino nisam uspeo da instaliram drajvere za mreznu karticu, sve ostalo je radilo. Trebalo bi pitati tehnicku podrsku ComTrade-a da na sajtu postave originalne drajvere za 7300, posto su valjda oni distributeri HP-a za Srbiju. Cudno je i to sto se uz sam racunar ne dobijaju drajveri za njega. Stednja?

Nije štednja nego glupost. Da je štednja ne bi ti dali CD sa sadržajem ka kome te upućuje link u donjem desnom ćošku ekrana. Kako da odem na sajt ako nemam drajvere za lan/modem?#$?

Drajver za mrežnu:

Poslednja izmena:
Ne razumem kao radi Unknown Device Identifier, on mi prikaže SVE što je ikada instalirano naračunaru... kako da iskopam onu stavku koju windows ne prepoznaje?

Vrh Dno