Šta je novo?

Hp Nx-6125

mega023

Slavan
Učlanjen(a)
27.11.2004
Poena
304
Zelim da uzmem ovaj Lap
HP NX-6125, AMD Thurion64, 512 MB, 60 GB, DVD+RW...

Koristicu ga kao zamenu za desktop...

Cena mu je 100.000 dinarosa

Da cujem vase predloge i ako neko zna gde ima da se uzme (posto u NS nema nigde)

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novi topic da pitam da li je neko imao iskustva sa amd platformom na notebook racunarima i kakva???

Imao sam ja iskustva sa Asusom, Sempron CPU, sta da ti kazem, izrada je ok, ok radi ali malo malo pa se ukljuce ventilatori koji su prilicno bucni. Ne znam, mozda to nekome ne smeta ali mene je bas iritiralo.

Ma Sempron i Turion su nebo i zemlja,Turion je AMD-ov Pentium M i zato manje trosi,laptop je tanji i laksi,manje se greje (manje i hladi pa je tisi) i uopste je skoro kao Pentium M (u casopisu Digital! sam citao da nije bas tako dobar u drzanju baterije kao Pentium M ali tu je negde ali je zato 64-bitni procesor)
Pozdrav ,)

Poslednja izmena:
Lomnica_city je napisao(la):
Ma Sempron i Turion su nebo i zemlja,Turion je AMD-ov Pentium M i zato manje trosi,laptop je tanji i laksi,manje se greje (manje i hladi pa je tisi) i uopste je skoro kao Pentium M (u casopisu Digital! sam citao da nije bas tako dobar u drzanju baterije kao Pentium M ali tu je negde ali je zato 64-bitni procesor)
Pozdrav ,)

Acer aspire 1690 serija koja je bazirana na PM ima visinu 39mm, a Acer Aspire 5020 koja je bazirana na Turion CPU ima visinu 33mm, sto je sigurno jos jedan od pokazatelja da je Turion dosta dobar CPU i da sigurno nema problema sa grejanjem

Nazad
Vrh Dno