Imam problem pri skeniranju na HP LaserJet M2727nf multifunkcionalnom uređaju. :S: Uređaj podržava skeniranje više strana što mi i treba, ali... Kad izaberem da se dokumenat sačuva kao .pdf ili neki drugi format (isprobala sam sve formate), prva strana bude ok skenirana, ostale budu sa nekim brljotinama (u prilogu).
Pored opcije za izbor formata iz combobox-a (gde izaberem A4 jer mi on i treba), postoji opcija i za ručni unos dimenzija formata papira. Ono što se dešava kod ove opcije jeste da iako unesem dimenzije za A4 (210 x 297 mm) skenirani dokumenat bude većih dimenzija (ispod teksta bude znatno više prostora nego što je na A4 formatu). U slučaju kad se ručno unose dimenzije, tekst na svim stranama se vidi ok, ali format nije zadovoljavajući.
Ima li neko ideju šta se dešava i šta preuzeti?
Hvala!
lp,
boginja01
Pored opcije za izbor formata iz combobox-a (gde izaberem A4 jer mi on i treba), postoji opcija i za ručni unos dimenzija formata papira. Ono što se dešava kod ove opcije jeste da iako unesem dimenzije za A4 (210 x 297 mm) skenirani dokumenat bude većih dimenzija (ispod teksta bude znatno više prostora nego što je na A4 formatu). U slučaju kad se ručno unose dimenzije, tekst na svim stranama se vidi ok, ali format nije zadovoljavajući.
Ima li neko ideju šta se dešava i šta preuzeti?
Hvala!
lp,
boginja01