Šta je novo?

HP Laserjet 1020

Miki

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
304
Interesuje me misljenje o HP Laserjet 1020 stampacu posto sam mislio da ga kupim.Koliko stranica moze da stampa sa jednom kasetom.

Miki je napisao(la):
Interesuje me misljenje o HP Laserjet 1020 stampacu posto sam mislio da ga kupim.Koliko stranica moze da stampa sa jednom kasetom.

Sa originalnim tonerom moze da odstampa 2000 strana,mada je taj broj sigurno veci(oko 2800 valjda),ako je stikliran EconoMode(Save Toner).Imam ga vec 2 meseca i za sad sam zadovoljan.Papir se nijednom nije zaglavio,a desavalo se da stampam i 200 strana odjednom(jedanput).Dosad nisam nijednom reciklirao(punio) toner,videcemo kakav ce otisak biti posle toga.Stalno ga koristim u Save Toner modu i otisak je dobar,barem meni.

Kada se toner koristi u Toner Save modu mnogo se vise trosi OPC valjak, tako da je moguce da ces vec pri prvoj reciklazi morati da menjas valjak. Pozdrav

fanatic je napisao(la):
Kada se toner koristi u Toner Save modu mnogo se vise trosi OPC valjak, tako da je moguce da ces vec pri prvoj reciklazi morati da menjas valjak. Pozdrav

Hvala na informaciji,pojma nisam imao.Mozes na PM da mi napises cene reciklaze sa i bez menjanja valjka,ako nije za javnost.Ono sto mozes i ovde da napises je koliko puta(prosecno) toner za HP 1020 moze da se reciklira pre nego sto mora da se kupi novi toner?

Reciklaza bez menjanja valjka: 1000 dinara
Reciklaza sa zamenom valjka: 1900 dinara.

Toner prakticno i ne moras da kupujes ponovo, jer u ovom starom moze sve da se promeni pa sve opet u krug.

Pozdrav

Rabio sam u firmi jedan 1020 celih pola godine bez ikakvih problema pa smo presli na canon 2900... utisci su da je kod Canona upotrebljena kvalitetnija plastika (ako to nekome uopste znaci), jeftinija je reciklaza tonera ali HP mnogo brze reaguje na zadatu komandu za stampanje i jednostavno bolje se ponasa u mrezi...

Nazad
Vrh Dno