Šta je novo?

HP ipaq hx2940

mrachni

Čuven
Učlanjen(a)
02.08.2005
Poena
630
Planiram da uzmem HP ipaq hx2940 vec neko vreme,pa bih vas molio za vase misljenje,i naravno misljenje onih koji ga imaju,kakav je.
Hvala.

HP IPAQ HX2490 (FA675A)

HP

Procesor: Intel® PXA270 Processor 520 MHz
Memorija: 256MB total memory (192MB ROM and 64 MB SDRAM)
Ekran: TFT QVGA 64k boja, 0.24mm, 3.5", LED pozadinsko svetlo, mogucnost uspravne i vodoravne orjentacije
Mrežna karta: Intel Wireless Lan 802.11b, Integrated bluetooth 1.2
Zvučna karta: Integrated microphone, speaker and one 3.5 mm stereo headphone jack
Baterija: Removable/rechargeable 1440 mAh Lithium-lon (user changeable).
Priključci: Integrated IrDA (SIR), USB2.0, Serial RS232
Operativni sistem: Microsoft® Windows Mobile™ 5.0 for Pocket PC, Premium Edition
Garancija: 1 godina na delove i izradu, 90 dana tehnicne podrske za SW
Proširenje: Support 1-bit SDIO and 4-bit SD/MMC type memory standard
Napomena: Power, soft reset, 5-way navigation, voice record, calendar, contacts, messaging, and iTask buttons. (The last 5 buttons are re-programmable.)
Kamera: No
Aplikacije: Terminal i VPN klijent, Powered by Microsoft® Windows Mobile™ 5.0 Software for Pocket PC, Premium Edition; Calendar, Contacts, Messaging (with Spell Checker for email), Tasks, Voice Recorder, Notes, Word Mobile (with Spellchecker), Excel Mobile, PowerPoint Mobile Internet Explorer Mobile, Windows Media Player 10 Mobile, Calculator, Solitaire, Jawbreaker, File Explorer, Terminal Services Client, Beam, Clock, Align Screen, Memory, Volume.
Dimenzije: 119.4x76.6x16.3mm, 164.4g
Napomena II: Mobile versions of Microsoft software are included (Outlook®, Word®, Excel®, PowerPoint®, Windows Media® Player, and Internet Explorer®)

Koliko je meni poznato, skoro svi koji imaju HP aparate zale se da grozno rade, tj. gotovo svi imaju velikih problema sa sw. Koliko su ti uredjaji pouzdani, govori ti sledece, citiram: "Garancija: 1 godina na delove i izradu, 90 dana tehnicne podrske za SW"... Pa sad ti sam zakljuci koliko je ovo normalno - uvek je (kod "normalnih" proizvodjaca) garancija na sw nesto sto se podrazumeva na minimum godinu dana. Mozes zamisliti kakav je to samo haotican software na koji je garancija samo 3 meseca...

Gospode ala si se nalupao. Znash li ti koja je razlika izmedju tehnichke podrshke za softver i "fleshovacemo ti mobilni sledecih godinu dana ako zabaguje"? Nije to isto...

Ja imam na primer 2410, shto je isti taj PDA samo sa manje memorije i bez chitacha otiska prsta. Stvari su upravo suprotne onima koje je pilgrim naveo. Sve radi najnormalnije. Postoji gomila svakog moguceg softvera. Ako ti stvarno treba PDA onda je to dobar izbor, mada ja iskreno ne bih vishe kupio PDA koji nema GSM i qwerty tastaturu.

Mislim da je Ilija imao bash taj pa ce moci i on da ti kaze iz prve ruke...

Nazad
Vrh Dno