Vredi.
To ti treba da napišeš šta te interesuje?
Ja ga imam već jedno 2 god i prezadovoljan sam kako radi.
Windows Mobile OS, Wifi, GPS (iGo radi bilo koja verzija), ROM-ova ima koliko hoćeš pa možeš da biraš šta ti se sviđa.
Telefon ima i tastaturu i touch screen što je meni i više nego ok.
Kamera je 3 mpx ali ne očekuj neke kvalitetne fotke u tamnim prostorijama ili noću.
Što se tiče fotografija po danu i sa dobrim svetlom i više su nego zadovoljavajuće.
Nokiu generalno ne volim i nikad je nisam imao pa mogu ti reći da je ovaj telefon odličan ali sve zavisi za koliko para si ga našao.
I meni je za oko zapao 614c i mislio sam da ga uzmem, ali sam odustao jer sam na posle detaljnog cesljanja na netu nasao komentare da se baterija isprazni ocas posla (treba da se instalira HP power managment patch koji resava to) a i sa ugradjenim softverom postoji problem u formi lag-a kada te neko zove pa dignes slusalicu i tako stoji neko vreme dok ne krene razgovor (to je ispravljeno sa novim firmware-om koji moze takodje da se skine sa HP sajta ali update moze da se odradi samo za pojedine modele)
Takodje primedbe su i na poprilicno slab kvalitet zvucnika
Verovatno svi ovi problemi mogu da se nivelisu tako sto ce se turiti neki cooked WM ROM, ali neka fala tako da sam digao ruke
Moj savet je da ostanes na E66 jer ovaj telefon izuzev touch screen-a nema nista sto ta Nokia vec nema![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari