Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Hehe ja sam samo video reklamu u prevozu onda sam trazio po netu i ima jako malo informacija, negde pise da tek treba da se pojavi
Ali po zvanicnim informacijama u Hrvatsku je stigao I cena kod njih je tacno po danasnjem kursu 252e.
Meni je bas zapao za oko i stvarno mi se svideo, jest da kvari malo losija rez. displeja.Sigurno ga ima u HP cim su okacili reklame.
ja ga imam u firmi.
ako hoce neko da se raspita za cenu moze da okrene bilo koji broj sa spiska na plakatu. samo se nadam da pocinjete od pocetka spiska...
iskreno... spravica nije losa. jedino sto mi na prvi pogled kvari utisak je rezlucija lcd-a i tezina. nekako mi je suvise lagan. mada kad bolje razmislim meni je sve perolako u poredjenju sa spravicom koju svakodnevno nosim.
Bio ja danas u pokusaju kupovine i evo ga mali izvestaj:
1. Desk: prodavacica je bila totalno zbunjena i nije znala da kod njih uopste ima nesto sto se zove iPaq 514. Nakon krace konsultacije sa koleginicom br2 donela je kutiju. Telefon ne sme da se ukljucuje eto zato, ali ako se pojavi neki kolega koji se razume u to mozda se nesto i uradi.
2. PC4U - ima. cena skoro 27000din. Telefon ne sme da se ukljuci ali je prodavacica rekla da mogu da ga ukljucim ako ga kupim.
3. Comtrade - ima i kod njih se zove iPaq 500. Cena 26000 i jos koji dinar. Prodavac me ignorisao.
4. Pakom - ima al sutra posle 2. Cena ko u PC4U. Predlozili su mi da na internetu vidim sta sve ima od opcija pa ako mi se svidja da dodjem i narucim i bice sutra posle 2.
Jos samo ostaje da Telenor pocne da ga nudi u svojim paketima i mislim da HP moze da prestane da ga prodaje na nasem trzistu.
Uzas!
Haha uzas, sto ne smes da ga upalis eksplodirace... omg zemljo Srbijo
Za te fore mozete da ukljucite ali da ga uzmete to ima i u nekim radnjama mob.telefona...
Ha, ovde kolega koji se malo više razume :wave:
HP ima demo centar koji služi baš da bi se svi njihovi uređaji videli uključeni pa ne morate da se oslanjate na zbunjene prodavce. Cela greška, tj. zbunjenost su nastali zbog toga što nam je Ipaq 514 unet na stanje kao palmtop Desk ima više od dve i po hiljade artikala na stanju, nemoguće ih je znati sve napamet a knjigovodstvo je knjigovodstvo...
Notebookove ne ukljčujemo zbog softvera, telefon smo baš i mogli al' sad je kasno.
Kad smo kod cene, ovde je sigurno najniža (24.043,00 sa sve pdv-om).
Možete li da nam oprostite zbunjenost?
naravno
ali posto su zatvorili onaj u yubc ne znam gde postoji neki drugi hp demo centar a desk mi je bio relativno usput(a i pare su na racunu )
cena jeste najniza.
Pozdrav
Uh, Filo, sad mi dodje da ponovim tvoju odiseju, trazim isto da ga ukljucim svuda, pa kad ne dadnu, da im se lepo iznacestitam mile nove godine .. (jer ono ozbiljno 'mozes da ga ukljucis ako ga kupis' ?)
Ajd sto je u HR 50E jeftiniji, nego sto ovde tamo verovatno mozes da ga ukljucis
Spominjao si i telenor, zasto uzas ? Nudi ga telekom i to po odlicnoj ceni uz najnizi tarifni paket, ko ima post paid moze lako da dodje do njega ...
Ljudi pa ovo je Srbija
Tema se ugasila a ja sam odustao od HP-a iako sam imao pare u rukama ...
hp 514 nije zadovoljio najnize kriterijume a ljudi koji su ga kupili posle par meseci su ga reklamirali ...