Šta je novo?

HP EliteBook 8560p i 8570p displej

chelios

Cenjen
Učlanjen(a)
14.09.2012
Poena
170
Mogu li nakaciti displej od HP EliteBook 8560p na 8570p. Pukao mi ekran na 8570 pa sam nabasao na jedan 8560 kojem je crkla ploca onako golim oko dimenzije su iste, isto izgleda. Jedino ne znam oko konektora i to a komplet da ga rastavim da bi saznao da ne moze ovaj displej tu bi definitivno bio kraj sumnjam da bih ga kad ponovo sastavio. Ako je neko imao iskustva veoma cenio bi odgovor. Hvala.

VAZNO ako imas 720p rezoluciju ekrana ne mozes direktno da kacis 900p i 1080p ekrane!
Razlikuje se kabal. Ako imas 900p ili 1080p onda mislim da mozes da kacis i 720p ekran (a zasto bi to radio na 15.6")

Zahvaljujem na pomoci. Posto nisam imao sta izgubiti srafciger u ruke, raskupusao jedan, raskupusao drugi, sve isto, ima slike, radi sto je najbitnije. Prav za prav :d jedina razlika je sto 8570p dodje sa integrisanom kamerom, a 8560p bez nje ali to mi ne igra ama bas nikakvu ulogu. Hvala jos jednom.

Mogao si da zameniš samo panel ekrana, a ne da menjaš ceo display assembly, tako bi ti ostala i web kamera.

Graficka je slaba i stara 6 godina za igrice nije , procesor je po snazi kao neki danasnji procesori za laptopove i5 i izmedju i3.

Nazad
Vrh Dno