Šta je novo?

HP Elitebook 2170p BIOS Close

aleksandra74

Cenjen
Učlanjen(a)
10.06.2012
Poena
170
Jedan savet od vas Forumasa, dali postoji neko/ki pouzdan Servis za otkljucavanje BIOS-a gore pomenute masinice. Ako neko zna zamolio bih da da savet ko je imao to iskustvo sa preporucenim Servisom i gde mogu da nadjem isti. Hvala u napred :eyebrows:

Jedini način je da se izvadi baterija koja napaja BIOS čip (ili pražnjenje pomoću odgovarajućeg džampera), e sad koliko je to komplikovano i da li je uopšte izvodljivo na tom modelu, probaj Google.Možda može da se resetuje flešovanjem novog BIOS-a, za to nisam siguran.

How to break a BIOS password

Poslednja izmena:
Na noviji modelima resetovanje BIOS-a nece resiti nista, ili neka fora sa hardverom (da bi se resetovao cip) ili zamena samog cipa koji cuva sifru.

Znam za BIOS bateriju ali to ne pomaze kao sto kaze djalf , jedino resenje je ucitavanje novog BIOS-a, to jedino neki Servis koji se bavi tom tematikom moze da resi.... a ja nemam pouzdan u okolini :S:

***, zeznuto je to, nosi samo u proveren servis.

Pa jel umeš da flešuješ novi BIOS sam(a)? Probaj, pa ako upali super, ako ne bar imaš najnoviji BIOS 🙂

Uh, to nisam nekada pokusao ( nije / la :d ) jer nebih da se igram sa masinkom od 5 glavica :S:

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno