Šta je novo?

HP D2260 problem sa bojama

zorg

Čuven
Učlanjen(a)
05.02.2004
Poena
605
Danas uzeh da odštampam fotku, ono sve vuče na zeleno, preterani kontrasti, užas...
Ostatak dana sam pokušavao da menjam kolor profile, reinstalirao softver, probao na drugom kompu, ne vredi... Štampač onu svoju test fotku odradi ok, sve ostalo tuga... Inače kad štampam svoj test patern (cijan-magenta-yellow) bude sve ok... Mastila ima, refilovao sam ga jednom samo...
Šta može da bude problem ovde???

Cao,

Prvo dali si uzeo originalne Boje HP Genuine, i dali si proverio datum.
ako su sve ok probaj da reinstaliras jos jednom ali prvo ocisti na katrigj elektrikal contakt.

Evo sad sam probao kertridž u drugom štampacu, lepo radi. Znači nije problem u njemu, već u štampaču izgleda...

cao

Da to moze da bude i problem na stampac. Ako je veq u garanciju dovedi na HP servis i to ce ide Exchange Unit znaci uzces novi ali bez adaptera i katrigje samo printer.

Evo ga radi :)
štampao sam celo pre podne fotke ne drugom štampaču i kad sam vratio kertridž u D2260 (prethodno očistio kontakte na njemu) - kad ono radi lepo!
Ili je to ili je proradilo usled instaliranja softvera za drugi štampač (D1660), ko će ga znati...
Hvala Gjimi!

cao

Problem sa ovim modelom stampaca desi svugda ne samo kod tebe to se desilo sa ovim problemom na ovog modela.
Najvaznjije da problem resio

Nazad
Vrh Dno