shole92x
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 22.06.2014
- Poena
- 59
Sinoc mi je stigao ovaj lap top zbog pregrevanja. Kad sam ga upalio prvi put temperature procesora su isle i preko 95 stepeni. Otvorio ga, izduvao prasinu, zamenio pastu na procesoru i grafickom cipu, na cipsetu se nalazi ona termalna "flekica". Problem je sto su temperature i dalje visoke, ne toliko ekstremne kao pre ciscenja ali po meni i dalje visoke, ide do 85 stepeni pod opterecenjem, oko 60 u leru. Stavljao sam 2 razlicite paste, ne pomaze.
Buni me isto i sto se po meni ventilator vrti u pogresnom smeru. On uzima "hladan" vazduh kroz jadan i bedan otvor na tastaturi, a vreo vazduh izbacuje sa strane. Da li je normalno da se ventilator vrti u kontra smeru? I sta mogu jos da uradim ne bi li spustio temperaturu? Hvala unapred

Buni me isto i sto se po meni ventilator vrti u pogresnom smeru. On uzima "hladan" vazduh kroz jadan i bedan otvor na tastaturi, a vreo vazduh izbacuje sa strane. Da li je normalno da se ventilator vrti u kontra smeru? I sta mogu jos da uradim ne bi li spustio temperaturu? Hvala unapred