Šta je novo?

HP 920c vs HP 840c

filipenko

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
16.12.2001
Poena
1,020
Pro et contra, sto bi rekli nasi bliski rodjaci, stari Rimljani. Ima li neko neki dobar savet ? 840c je jeftiniji ali zbog cega - nisam potpuno siguran, pa ako bi neko mogao da mi objasni.

Inace, koristio bih ga (ponajvise) za stampanje teksta, znaci crno-belo, kupovao bih mastilo i dopunjavao crni ketridz, kako stampa u boji je relativno nebitno...
Unapred zahvaljujem na svakom korisnom komentaru koji bi doprineo izboru izmedju ova 2 uljarnika.

Ako ti brzina nije preterano bitna, a sam si rekao da ti stampa u boji nije prioritet, moj ti je savet da slobodno uzmes 840c ili 845c, jer su to jedine dve stvari gde se u sustini razlikuju.
920c ima malo bolju stampu teksta, ali nista strasno, ali...
Tesko da ces to naci novo :)
Zato bolje se odluci za neki od novih modela koji su nasledili ova dva :(

da dodam...
ako imas para, uzmi slobodno 920c ili cak 940c ako uspes da nadjes i neces zazaliti. Mozda pronadjes neki koji je skoro kupljen, a malo koriscen....
Ali ako uzimas nov, a bitna ti je brzina stampe i kvalitet, uzmi u razmatranje i 5550c boom

Crni je napisao(la):
da dodam...
ako imas para, uzmi slobodno 920c ili cak 940c ako uspes da nadjes i neces zazaliti. Mozda pronadjes neki koji je skoro kupljen, a malo koriscen....
Ali ako uzimas nov, a bitna ti je brzina stampe i kvalitet, uzmi u razmatranje i 5550c boom

Ako još negde možeš da nađeš 920 je bolje rešenje. 940 je samo brži, sve ostalo je isto. Nemam argumenata, to je samomoje iskustvo .

Posto te zanima samo crno bela stampa nema potrebe da uzimas poprilicno skuplji hp 920
845c ce ti zavrsavati posao i ako je prilicno sporiji

Darkmatter je napisao(la):
Posto te zanima samo crno bela stampa nema potrebe da uzimas poprilicno skuplji hp 920
845c ce ti zavrsavati posao i ako je prilicno sporiji
Slazem se...
Ja ne bih isao ispod toga (postoji jeftinija varijanta 695c i slicno, ali je stampa teksta mnogo losija).

Zahvaljujem svima. Krenucu da jurim nesto pa cemo videti sta ce ispasti
Pozdrav :wave;

P.S. to sto vi kazete da nema nigde stoji po cenovnicima raznoraznih firmi ovde po Novom BGD-u ctp;

OptiPlex je napisao(la):
Zahvaljujem svima. Krenucu da jurim nesto pa cemo videti sta ce ispasti
Pozdrav :wave;

P.S. to sto vi kazete da nema nigde stoji po cenovnicima raznoraznih firmi ovde po Novom BGD-u ctp;
Pa tesko da ces to negde naci, jer toga nema vec duze vreme, osim ako je negde eventualno ostao neki primerak jer je doticna firma nabila cenu, pa nije mogla po istoj da ga proda.
A po indijanskim firmama je vec ustaljeno da se u cenovniku nalazi nesto cega nema na lageru (niti ce ga biti, niti ga je bilo u zadnjih mesec-dva), ali je bitno da je tu i da upotpunjuje ponudu, a jos i ako ima primamljivu cenu....ctp;
U svakom slucaju zelim ti mnogo srece u pohodu na doticni...

Crni je napisao(la):
Pa tesko da ces to negde naci, jer toga nema vec duze vreme, osim ako je negde eventualno ostao neki primerak jer je doticna firma nabila cenu, pa nije mogla po istoj da ga proda.
A po indijanskim firmama je vec ustaljeno da se u cenovniku nalazi nesto cega nema na lageru (niti ce ga biti, niti ga je bilo u zadnjih mesec-dva), ali je bitno da je tu i da upotpunjuje ponudu, a jos i ako ima primamljivu cenu....ctp;
U svakom slucaju zelim ti mnogo srece u pohodu na doticni...

Ma znam sve oko tih firmi, nisam ni ja od juce :) No, pohod je usmeren na Banovo Brdo, ka Simpsonu_H :D i Epsonu 5900L...usli su u medjuvremenu jos neki interesenti sa odredjenom (vecom) kolicinom kesha - citaj roditelji kojima ce izgleda takodje ubuduce biti neophodan, tako da se smeshi laser sa tonerom za 6000 komada :)
Pozdrav:wave;

OptiPlex je napisao(la):
Ma znam sve oko tih firmi, nisam ni ja od juce :) No, pohod je usmeren na Banovo Brdo, ka Simpsonu_H :D i Epsonu 5900L...usli su u medjuvremenu jos neki interesenti sa odredjenom (vecom) kolicinom kesha - citaj roditelji kojima ce izgleda takodje ubuduce biti neophodan, tako da se smeshi laser sa tonerom za 6000 komada :)
Pozdrav:wave;
Uh, samo pazi da se ne opeces kao ja. Istina ja sam stampac sam finansirao, ali sam caletu stampao cudo bozje i potrosio nekoliko kertridza, a on "castio" jedan ceo kertridz!!! Kad je cuo da to ni blizu ne pokriva moje troskove konstatovao je da ta stampa na mom stmpacu uopste nije jeftina ctp;
Mada, sta te briga :)
Uzmi pare, kupi stampac, a posle....
A posle ces se vec nekako snaci :D

Vrh Dno