Šta je novo?

HP 735 - Interna memorija

petrovicdr

Čuven
Učlanjen(a)
12.07.2003
Poena
601
Skoro sam nabavio HP 735. Moje misljenje o aparatu mogu vam pisati nasiroko, ali ce ionako (uskoro:)) da se pojavi najavljeni test.

Pitanje je za one koji vec imaju isti ovaj aparat. Po specifikaciji na sajtu i pisanom uputstvu interna memorija bi trebalo da moze da snimi: - Best mode 12slika, - Better 18 slika i Good 125 slika. Medjutim, cim sam je kupio video sam da je taj odnos 8/13/92, sto je otprilike 30% manji kapacitet. Naravno, pisao sam odmah HP Customer Support i oni su predlozili ostavljanje kamere bez baterija i resetovanje na fabricku vrednost. I naravno, to nije pomoglo.
Pitanje za ostale vlasnike HP 735 aparata je koliki je kod vas kapacitet interne memorije?
Hvala....

kapacitet interne memorije zavisi od toga sta se slika...
aparat ima "ozbiljne" probleme sa iskoriscavanjem sopstvenih resursa tj prikaze ti da nemas vise mesta oa ti posle izvesno neizvesnog vremena prijavi da imas jos mesta...
evo upravo me aparat iznenadjuje svojom "zilavoscu" upravo pokusavam da mu "overklokujem" sopstvenu memoriju... slikam ko sumanut belu podlogu (ukljucen blic) sa razdaljine 10tak cm iako mu urlice da je baterija pri kraju on i dalje skljocka li skljocka i nikako da zavrsi jer posle tak sekundi cekanja (jer navodno nemam vise mesta na kartici) opet mogu da slikam 1-2 fotke....

ps. ako ovako nastavim test nikada nece izaci na svetlost dana :) - ko zna mozda je to i bolje ;)

evo i rezultata - najbolji tj najmanji snimak je bio tezak 89k (verujem da je moglo i nesto bolje), najlosiji snimak je bio preko 300k
sve u svemu 66 slika u best modu ;)
kada bi se cela interne memorija popunila sa onim slikama od po 90-tak k bilo bi mesta za 120 slika!!!! tako da su omanuli samo za 10x

inace u realnim uslovima staje onoliko koliko si naveo tj oko 9 slika u best rezimu

Nazad
Vrh Dno