Šta je novo?

HP 6820s

Alaric

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2003
Poena
645
Jel koristi neko ovaj model, neka misljenja?

Caos. Evo ja ti se upravo javljam sa njega. Sta te konkretno interesuje?
Ok je laptop. Ne znam da li si video, ali ide graficka ATI 1350 (na nekim sajtovima nista ne pise). Procesor nije core 2 duo kao sto pise na laptopu nego dual core. Ne greje se puno. Bateriju jos nisam koristio. Nema indikator rada hard diska, a hard se skoro ne cuje:) Imas sve drajvere za Vistu i XP sto je po meni ogroman plus (mislim da nema samo za modem pod xp-om, ali sam uspeo da ga nadjem na nekom drugom sajtu).

http://h20000.www2.hp.com/bizsuppor...eId=321957&prodSeriesId=3442856&lang=en&cc=us

Mozes da dokupis garanciju do 3 godine, mislim da kosta oko 180 evra, ali ne moras odmah da je kupis.
E sad dolazimo do stavke zbog koje se ja jako "sikiram". Monitor. Znaci boje su super, zive, lepe, ALI u pitanju je glare ekran. Mene to ubija. Ne mogu da gledam u njega ni 1 minut a da ne pocne glavobolja i sl. Evo danas sam stavio specijalni antiglare filter, ali problem mi je sto se nije bas najbolje zalepio. Ako ti to smeta pogledaj da li ima varijanta sa mat ekranom. Ja cu mozda morati da prodam ovaj moj i uzmem varijantu sa mat ekranom. Ostalo je po meni super kod ovog laptopa.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno