Šta je novo?

HP 6735s

Flamingos_88

Slavan
Učlanjen(a)
21.02.2009
Poena
319
Doneo mi je komsija njegov laptop i rekao mi da mu reinstalirma sistem i da mu ubacim win7 a pre toga je imao vistu ultimate x64,taman krenuo da mu instaliram win7 posle viste i sve se fino zavrsilo i cap isprazni se baterija,ajde ja lepo stavim na punjac i on nastavi instlaciju u onaj deo gde priprema desktop za prvu upotrebu,i tako stoji nepomicno jedno sat,dva i nista se ne desava..probam ja da ga ugasim pa reko da nastavim ponovo medjutim on se kao ugasi nijedna lampica ne trepce i cim pritisnem dugme da ga uplaim ponovo on se uplai ekran koa da je na stendbaju i vrti preparing your desktop,sta da radim,sutra ce covek da dodje po laptop a ja neznam sta da radim?? Da napomenem da kad se kao ugasi lampica koja signalizira pajenje treperi sto se ne desava kad je laptop ugasen potpuno..Ima li neko neku ideju?

Pa zašto radiš instalaciju operativnog sistema na bateriji? Mislim koja je to početnička greška...

"Lepo ga stavi na punjač" pa bootuj ponovo sa Win7 instalacionog DVDa pa reinstaliraj ponovo ispočetka.

Inače to što ga ti kao ugasiš, izgleda da ga stavljaš u sleep režim umesto što ga gasiš potpuno. Drži stisnut power button duže od 4 sekunde da bi ga skroz ugasio. I još nešto, ako se ne snalaziš sa laptopovima onda ne treba da čačkaš tuđe pa da paničiš kad ti nešto ne pođe kako treba.

Inače Win7 nije finalna verzija OSa i ne znam zašto ga "komšija" instalira kad će morati da ga briše za par meseci. Bolja mu je ta Vista.

Poslednja izmena:
nisma na bateriji nego sam je zapoceo tako dok odmotam kablove,mi stavio sma ga na punjac i sve super proslo,i psole toga pise ono preparing desktop for firs use i stop,nista nema posle toga,lampica blinka jednom pa ima pauzu u intervalu od 5sec,evo sad je crn ekran i nema nista..a hdd skloca..uradio sam ovo sto si rekao i isti djavo nije znaci sleep mode..do hardvera je nesto,sto se laptopa tice,slazim se dobro,do ssad je na njemu radjeno vec 3 dizanja sistema,prvi put jer nije imao licencu,drugi put zbog virusa koji je nemoguce izbrisati,i sad 3ci put ovo,da napomenem da je bila instalirana vista prvo koja se bvukla ko puz na njemu pokazujuci netacn ram 768 umesto,1,5gb

aRGH...kakav pravopis...

Vrh Dno