Šta je novo?

hp 6735s ql-60 (2048/250) problem pri dizanju windowsa xp

Shtodan

Slavan
Učlanjen(a)
09.09.2008
Poena
304
Upravo sam raspakovao navedeni model (ispazario preko pakoma) i ne uspevam da
dignem windows. boot-ujem disk(3 razlicita bootabilna sam probao) i posle par minuta izadje blue screen error(znate na sta mislim desava se i ovako nekad zabode i restartuje se) stim sto ja ne mogu da dignem sistem...non stop restart.. kontaktiracu servis ali ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan ..

* Čipset: AMD M780G
* Procesor: AMD Athlon X2 Dual-Core Processor QL-60 (1.9 GHz, 1 MB L2, 3600 MHz FSB)
* RAM 2GB DDR2, hard disk 250GB SATA, DVD+/–RW SuperMulti DL LightScribe Drive
* Ekran: 15.4" TFT WXGA 1280 x 800
* Grafika: ATI Radeon HD 3200
* Mreža: 56K modem, 10/100/1000 Mbps Broadcom NetLink Gigabit Ethernet , 54 Mbps Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11b/g, Bluetooth 2.0
* High Definition Audio, integrisan mikrofon
* Kensington Lock slot
* Litijum-jonska 6-ćelijska baterija (47 WHr)
* Dimenzije: 358 x 267 x 32 (napred) mm
* Težina: 2.5 kg
* Uz kupljen proizvod dobijate na poklon torbu za laptop
* Model se isporučuje bez instaliranog operativnog sistema

Upravo sam raspakovao navedeni model (ispazario preko pakoma) i ne uspevam da
dignem windows. boot-ujem disk(3 razlicita bootabilna sam probao) i posle par minuta izadje blue screen error(znate na sta mislim desava se i ovako nekad zabode i restartuje se) stim sto ja ne mogu da dignem sistem...non stop restart.. kontaktiracu servis ali ako neko moze da pomogne bio bih zahvalan ..

* Čipset: AMD M780G
* Procesor: AMD Athlon X2 Dual-Core Processor QL-60 (1.9 GHz, 1 MB L2, 3600 MHz FSB)
* RAM 2GB DDR2, hard disk 250GB SATA, DVD+/–RW SuperMulti DL LightScribe Drive
* Ekran: 15.4" TFT WXGA 1280 x 800
* Grafika: ATI Radeon HD 3200
* Mreža: 56K modem, 10/100/1000 Mbps Broadcom NetLink Gigabit Ethernet , 54 Mbps Intel 802.11a/b/g/draft-n, Broadcom 802.11b/g, Bluetooth 2.0
* High Definition Audio, integrisan mikrofon
* Kensington Lock slot
* Litijum-jonska 6-ćelijska baterija (47 WHr)
* Dimenzije: 358 x 267 x 32 (napred) mm
* Težina: 2.5 kg
* Uz kupljen proizvod dobijate na poklon torbu za laptop
* Model se isporučuje bez instaliranog operativnog sistema

Promenio si u biosu kontroler za hard disk sa sata na nativ ide? u bios ulazis sa f2.

F10

e hvala ljudi ! radi! prebacio sam hard na IDE tako da ako neko ima ovaj problem neka lupne F10 i namesti....ali sad vidim da nisam dobio drivere :-l ...ne znam verovatno cu morati sa neta da skinem...poZ

Ako si iz NS-a, javi se pa ti narežem drivere, nije frka ;)

e ne treba hvala skinuo sam a i nisam iz ns-a Zajecarac sam studiram u bg-u...
zamisli sad mi kamerica ne radi(u sustini je je*e mi se za kamericu ali nervira me:trust:) citao sam na netu imaju mnogi taj problem..probao sam sa vistinim driverima i rename sto su predlagali i nista... greska je ova "Creation of video preview failed. please check device connection and make sure that the device is not being used by another application or user" ... inace skroz sam zadovoljan masinom pogotovo zvukom mislim nije za divljanje ali moze bas jako da se cuje...

Ne znam za kameru, kod mene radi ok XP i Vista. Pod Leopardom je radila bez nekih dodatnih drivera.

Vrh Dno