pazarih popodne u PCPraktiku 6735B

Lap je lep, lagan, i stvarno sam srećan kupovinom. E sad malko muke :trust: Prvo me ozračila ta priča sa drajverima jer ih stvarno ima milion, i dok ih sve poskidaš i instaliraš smorih se jako. Neki all-in-one pack bi dobrodošao, al kolko vidim nema.
Drugo, po uputstvima prodavca pre instalacije XP-a, prebacio sam SATA mod u IDE, i digao windows. I sve je radilo na prvu loptu dok nisam krenuo da instaliravam drajvere redom. Da ne bih osedeo, sve sam ih redom instalirao, i svima rekao da iskuliraju sa resetovanjem kompa. E onda kada sam sam na kraju uradio reset, komp nije hteo da se digne više :S: NA sekund izbaci plavi ekran smrti, ali odma sam resetuje. I neće. Onda sam upalio AHCI mod, nije hteo. Vratio sam na IDE, počeo je da diže sistem, al opet puče par puta, i na kraju je ušao. Kul, rekoh, valjda će preživeti. Za svaki slučaj ponovo resetujem, radi ok. AJmo dalje, došao kući gde imam WLAN, on pod milim bogom ne vidi WLAN nijedan (iako uvek na starom laptopu pokupi i po 3 mreže). Drajver instaliran, sve navodno radi, ja sedim pored wifi routera, i on neće ama baš ništa. Moj mobilni vidi wlan, lap neće. Pokušao sam sa reinstaliranjem drajvera (preko update), on kaže nemam novijih od ovih. I ja taman u muci, kad ono sam od sebe, cap, eto svih mreža komšijskih pa i moje. Ja srećan iščupam lan kabl i krenem u masno instaliravanje svih živih skajpova, messengera i šta ti ja znam čega. U nekom momentu opet tražio restart, ja mu dam , a on po starom : neće da se digne iz prvih par puta, plavi ekran, i kad je na kraju ušao, opet ne vidi nijedan wlan. E sad već nemam više ideja i volje za noćas pa rekoh ajd vama da se obratim. Šta sad da radim ? NA HP sajtu nema ovog problema u FAq. I nemoj neko da mi kaže da upalim wifi na dugmence na lapu jer je upaljen.
e i jako iritantna stvar, dok ovo kucam iz opere, žešće mi baguje kursor za slova, kucam kucam pa on onda tek sa zadrškom izbacuje slova.