Šta je novo?

HP 6720s

Zolaks

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2008
Poena
304
E ovako gledao sam malo sta da uzmem od laptopova,pa reko verovatno neki mali,dal ovaj novi acer ili msi wind,e sad slucajno naleti na ovo:

http://www.pcpractic.rs/product.php?id=1354

pa pise sledece,nesto sto mi nije bas tolko jasno a na drugim laptopovima ne pise:

HP Compaq 6720s Business Notebook PC je kombinacija
impresivnih komponenti i pristupačne cene. Pomoću integrisane
Bluetooth wireless tehnologije pronaćićete mrežu u svakom trenutku,
bilo gde da se nađete.

e to boldovano,e sad,jel to wireless koji imaju i svi drugi laptopovi,gde mozes da se prikljucis na net,iskljucivo ako si u nekom kaficu koji ima wireless podrsku ili ako imas neki drugi net recimo adsl ili je to nesto drugo posto ovde kao pise da mozes da se prikljucis u svakom trenutku pa sta bi to znacilo?(ako moze pomoc jel ja sam prilicno nov u ovom svetu laptopova tako da bi mi jako znacila pomoc),takodje uz ovaj model dolazi i hp iPaq kao poklon,pa sad neznam koje je najbolje resenje od svega ovoga,dal acer aspire one,msi wind ili ovaj hp6720s sa poklonom.Al prvo mi pomozite oko ovog boldovanog pa onda preporuka

Pishe u specifikacijama da ima Wireless 802.11b/g. A to je to sto ti pitas. To ti je bezichna mreza za koju ima vecina laptopova sada.
Samo ne znam kakve veze Bluetooth ima sa tim. Bluetooth imas integrisan i on ti sluzi npr za povezivanje sa telefonom koji ima bluetooth pa preko njega mozes da se nakachish na dial up ako se ne varam.

znaci fazon to ima i msi wind i acer aspire one,a reci mi ovo sto se dobija uz ovaj komp sta je to,jel moze i preko toga na net,a i sta ti mislis sta da uzmem od ova tri?

Pazi ovaj HP ti je 15", sto je malo (prenosivo), ali ova dva su dosta manja i slabija.

Znaci zavisi za sta ti treba. Meni moj 17"HP radi poso iako ga vuchem negde bar dva puta nedeljno...

Poslednja izmena:
Evo ja sam danas uzeo HP 6720s i ovaj HP 514 ( mada vec imam jedan :) ), i mogu samo da preporucim ovu kupovinu.
Prvo sto je ovaj 6270s dostalagan, nema glossy ili kako god da se to zove ekran. Dokupio sam odmah jos 1GB rama. Ovaj laptop i telefon su za poslovne korisnike.

Sto se tice HP 514, baterija mu drzi 4-5 dana pri koriscenju, jeste, ima wireless koji lepo radi, samo nemojte ocekivati ko zna sta, ipak je ovo mali ekran za neka preterivanja, ali za proveru mail-a i te stvari sasvim koristan.

Nazad
Vrh Dno