Šta je novo?

HP 6715b

nikola111

Slavan
Učlanjen(a)
04.01.2008
Poena
301
na nekoliko mesta preporucuju ovja laptop kao apsolutni favorit za te pare ,da li je to ok?
da li moze neko da mi kaze gde da ga kupim najpovoljjnije kod nas?

Poslednja izmena:
Najniža cena je bila na nekoj akciji pred novu godinu 48.xxx, a stalna najniža cena je u maloprodaji uvoznika 49.999.

Ja sam ga uzeo u PCPracticu i platio sam ga 53.999 ali to je bilo pre jedno 3,4 meseca. Za lap sve same reci hvale. Stvarno se pokazao kao ozbiljna masina i mislim da nikako neces pogresiti ako ga kupi;)
Edit, sad sam pogledao i u PCPracticu je 49.990 i dobijas 1Gb rama free. Da sam na tvom mestu ne bih puno razmisljao....

Poslednja izmena:
Ja ga pazario neposredno pred novu godinu u PC Ptacticu, na nekom popustu, za 49.990 sa 2GB rama. Na sajtu i dalje pise da je na popustu.... http://www.pcpractic.co.yu/product.php?id=1270
Produzenje garancije na 36 mseci kosta nesto manje od 14.000 dinara, ali ne moras da produzis odmah pri kupovini. Cak mozes i da dokupis garanciju i kad ti istekne godinu dana, ali je onda nesto skuplje.
zovi pa proveri....

Sto se tice kvaliteta, za sada nemam zamerki. Imas vec temu o njemu ovde, pa baci pogled. Preporucujem ti ovu kupoviu u PC Practicu (nisam zaposlen tamo ;)).

Vrh Dno