Šta je novo?

HP 3420 ili lexmark z25

Uh pa ne znam koliko su cene iste ... čini mi se da je Z25 oko 2900 dinara, a HP 3420 3400 ... mada preporuka naravno Hewlett Packard modelu! :)

Nijedan od njih. Dodaj jos "malo" i uzmi 3820 za 70€. 3420 ima kertridze k'o **da u leptira, tako da ce se obistiniti poslovica:
Ko ne plati na mostu, platice na cupriji

ja sam uzeo Lexmarka z25 i zadovoljan sam, jedino mi se nesvidja sto su mali kertidzi. Kazu-koliko para toliko muzike.

Ma znam da je 3820 puno bolji ali mi je budzet ogranicen.
Interesuju me ovi modeli jer je mastilo za refil jeftino ali neznam
koji daje bolju sliku u koloru na obicnom i foto papiru

Dobar kvalitet stampe ima 3420, ali bas zato sto ti je budzet ogranicen trebas da kupis 3820. Novi stampaci dolaze sa 30% mastila u kertridzima, tako da ce ti se veoma brzo istrositi. Napunis ih jednom i velika je verovatnoca da ce da se zapuse - barem je takvo moje iskustvo sa kertridzima za hp, ma sta drugi govorili i to neke sam ja punio, neke razlicite firme i nikad nisu trajali a da dobro stampaju vise od jednog refila - samo je crni izdrzao dva. E sad, pogledaj kapacitet 3820 - mislim da je 42ml i pogledaj kapacitet tog 3420 - 10ml (slovima deset)!!!. Napunis jednom taj 3420 i gotovo, moras da se ispruzis za dva nova kertridza koja kostaju kao i nov stampac.

HP 3420 je 50€ a 3820 je 70€.
Kod stampaca nikad kupovati najjeftinije. HP nema zaradu na novom stampacu, prodaje ga ispod cene, ali zato dere ne kertridzima!!!!

A zna li neko kakva je greska ispravljena sa hp 5550 na 5150 ?
I da li su ketridzi isti?

Laza je napisao(la):
HP 3420 je 50€ a 3820 je 70€.
HP 3420 je pretprošle nedelje mogao da se kupi za 2940din, sve legalno u radnji (Monitor) sa računom.

pageboy je napisao(la):
A zna li neko kakva je greska ispravljena sa hp 5550 na 5150 ?
I da li su ketridzi isti?

Nisu ispravljane greske pravljene su nove :)
5150 ima iste kertridze (56 crni, 57 kolor i 58 foto) ali drugacije kuciste - stampac lici na 3325, 3420 i ostale "futrolice za hleb." - u poredjenju sa 5550C ruzan je.
Sto se kvaliteta tice, znajuci HP-a 5150 je ojadjeni 5550C - losija plastika i sl. Model je skoro dosao na trziste pa je rano govoriti o karakteristicnim kvarovima.

A ako primenimo nas narodni metod odredjivanja kvalitetnijeg - kutija 5150 je iste velicine kao kod 5550 a laksa je 30%. Pa ti proceni sam.:)

Pozdrav...

Ma posetio me je deda mraz pa sam uzeo 5550 i prvi utisci su odlicni,
a i nevidim nikakvu gresku bar za sada.
Jedino sto mi se nesvidja je to sto je malo poveci pa mi je zauzeo puno
prostora.

pageboy je napisao(la):
Ma posetio me je deda mraz pa sam uzeo 5550 i prvi utisci su odlicni,
a i nevidim nikakvu gresku bar za sada.
Jedino sto mi se nesvidja je to sto je malo poveci pa mi je zauzeo puno
prostora.

PA onda nemas razloga za brigu, uzeo si odlican stampac. A to sto je "krupan" i nije mana, osim ako neces da ga nosis sa notebook-om :).

Pozdrav...

Nazad
Vrh Dno