Šta je novo?

HP 2133 Mini-Note PC

Ralf

Slavan
Učlanjen(a)
03.08.2008
Poena
304
Hteo sam da kupim ovaj "mini" lap-top, pa me zanima vase misljenje o njemu. Takodje me zanima da li moze da se instalira XP, posto sam citao na nekom sajtu da je previse spor za Vistu! Hvala unapred! :)

sad tek videh temu pa ako autor nije kupio da dodam svoje :)

za vistu definitivno nije suvise spor, naravno moras da poiskljucujes sve gluposti koje se pale i procese koji su nepotrebni... ja sam zamenio ram i sad imam 2 giga i apsolutno nemam zamerki na brzinu... naravno netjes motji da multitaskingujes kao na regularnom pc-u al 5-6 word dokumenata, 2 excel i opera sa par tabova i radi komotno... moze da pusta hd ripove, zasecka kod nekih scena al nista strasno... sto se tice kvaliteta izrade stvarno je vrhunski i pored njega svi ostali nb izgledaju smesno, izuzev novog sony malise... ekran je fenomelan... tastatura iznenadjujutje dobra... sve u svemu jeste da je skup ali po meni vredi svaku paru... imao sam prilike da ga nosim na par poslovnih sastanaka i stekao sam utisak da bi me sa windom ili asusom gledali malko neozbiljno... ovako su cak par njih prokomentarisali kao super cinjenicu da nisam nosio air kao do tada nego hp mini za pustanje prezentacija na video bim... naravno za utisak je air neprevazidjen :)

sto se tice xp-a moze da se instalira al ja ti to ne bih preporucivao... trebalo bi ovih dana da instaliram 7icu na njega kazu da je onda bas zivahan...

u svakom slucaju topla preporuka :)

ja imam losa iskustva sa 2133, pre par dana uzeo jedan primerak i sve nesto elektronika cvili. :) takodje tripovao se pa je drzao ventilator na maksimumu par puta iako nije radio apsolutno nista. naravno kvalitet kucista i tastatura su odlicni.

preporuka.... cekaj mini 1000, nece skoro kod nas ali vredi cekati.

Poslednja izmena:
za to je tu garancija :)

Hvala na odgovorima! U metro-u kosta 30000 din., ali je bez Viste, pa sam mislio da moze da se instalira XP, izacice mnogo jeftinje jer sa Vistom kosta oko 40000! @akki: Sto ne bi preporucivao da se instalira XP?

Meni su muku zadali drajveri, koji iako su izdati zvanicno ipak imaju neku falinku jer se mnogima desavalo da se porode bukvalno dok im sve proradi.... mnogima opet sve prodje kao po loju... svakako ne vredi 10 soma tako da uzmi bez... :)

Jos se dvoumim da li da ga kupim. Mnogo mi se svidja, jednostavno lepsi laptop nisam video, hehe. Ne znam da l' da cekam hp mini 1000 i 2140 ili da kupim ovaj. Citao sam na netu da se mnogo greje, je l to istina?

Ja bi sebi najradije uzeo ovako neshto :)

78c.jpg

HP Pavilion dv2

samo sto to nije netbook...

greje se dosta al nista alarmantno....

Vrh Dno