Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Gledao sam na sajtu HP, i win7 nije podrzan :S. Skinuo sam drivere za vistu, medjutim ne moze s njima da radi. Postoje li neki driveri, ili nesto sto bi omogucilo da stampam sa 7ce?
Bio je neki fazon dok moj 1005 nije bio podrzan, da se drajveri za xp instaliraju pod compatibility modom i posle isto podesi za izvrsne fajlove, tako nekako. U svakom slucaju, to je zavrsilo posao.
Skini HP PCL 5 Universal Driver, pa probaj sa njim (pokušaj sa promenom printer porta na DOT4_001), ako ne, pokušaj sa Vista drajverima, skini, raspakuj bez instalacije pa povuci drajver sa te lokacije...
Skoro sam muku imao sa HP1020 (a možda i 1010, ne sećam se tačno) na maloj mreži sa Win 7 (64bit) računarima da podesim i da to radi stabilno duže od nedelju dana. Šta sam vremena izgubio - izgubio sam, krajnje rešenje - nov štampač :trust:
I ja sam imao isti problem (Win7 64bit sa HP1010). I otkako sam negde procitao - ne secam se tacno gde - podesio sam printer kao HP3050 PCL5 i od tada radi. Ne secam se da sam instaliarao neke drajvere za tako nesto.