c3 je napisao(la):Rezac mi je Nec Nr-7900A
1) Nec nije krsh. I sam si rekao da je odlican kvalitet citanja/pisanjaOptiPlex je napisao(la):Necovi krshevi ne podrzavaju overburn. Steta, odlican kvalitet citanja/pisanja ali to je kao kad bi se pravili automobili kojima je brzina fabricki limitirana na 120 km/h zbog ogranicenja brzina![]()
Mislim da su se tek sada na kraju cd ere setili da u svoj poslednji 52x (ili koliko vec) model ubace tu mogucnost.
][V][ATRIX™ je napisao(la):2) Overburn "po defaultu" moze da osteti rezac. Verovatno zato i ne ubacuju overburn mogucnost
3) Politika firme, kao sto LiteOn nema podrsku za Mount Rainer...
2) rekoh "po defaultu" iliti u teoriji. Jednostavno firma ne zeli da rizikuje, eqvivalentno dolazecem sistemu Intela o zastiti protim O/C-a...Heinz je napisao(la):...
2.) Teško da samo NEC može da se ošteti, kako ostalima nije ništa
3.) Ovo jednostavno nije tačno, naravno da podržavaju Mount Rainier.
Mogao si i neku prikladniju rec da upotrebis, a sto se tice 90min. to je bas cudno za NEC-a NR-7900A koji je poznat kao overburn rekorder:Spils je napisao(la):ajde ljudi *****te previshe...imam isti rezach i radi overburn kao zmaj , ni jednom mi nikakav eror niej izashao a narezao sam oko 7000 diskova.overburn radi i do 90 minuta...
Pa rasprava se povela oko 7900A modela, a ti si s neba, pa u rebra uleteo sa tvojim komentarom, mada sam pretpostavio da imas 9100A ili 9200A s obzirom na overburn koji si naveo cime je NEC konacno naucio lekcijuSpils je napisao(la):nije 7900a....ovaj moj je 40 x samo cu sutra napisati oznaku jer mi je u garazhi trenutno![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari