Šta je novo?

Housel Divx 520

zek

Znamenit
Učlanjen(a)
11.11.2004
Poena
1,445
Da li neko ima ili nešto više zna o ovom Divx plejeru?
Da li podržava sva naša slova (mislim ščćžđ)?
Ima ga u Geneli u Brankovoj za oko 6000 što mi se čini povoljno.

Pozdrav :smash:

Housel NE cita nasa slova. U oglasu je bilo naglaseno crvenom bojom da cita, ali sam pre neki dan prolazio pored Genela, svratio da ga pogledam, ali ih trenutno nisu imali. Pitam onog momka kolika je velicina titla, a on mi kaze da cita samo zalepljene titlove.
A oglas?!?
Zao mi je. Nisam ga ja pisao....

Toliko...

Housel DVD-X520S cita sva nasa slova PROVERENO, a moze se i doraditi FW
sam player je OK, ali zamerke idu daljincu koji je jadan i veoma savitljiv
Pozdrav ;)

Phoenix257 je napisao(la):
Housel DVD-X520S cita sva nasa slova PROVERENO, a moze se i doraditi FW
sam player je OK, ali zamerke idu daljincu koji je jadan i veoma savitljiv
Pozdrav ;)
Tacno je da cita sva nasa slova, i sasvim je u redu plejer.
Ono sto me interesuje je, gde mogu da nadjem FW? Ili treba da ga odnesem tamo gde sam kupio da bi to uradili (BG Electronic)?

Da li vam toliko znaci tih 1000din koliko cete ustedeti kupovinom ovako nekog uredjaja u odnosu na totalno proverena resenja, Philips, Xoro, Skyvision...? :wall:

Delija je napisao(la):
Da li vam toliko znaci tih 1000din koliko cete ustedeti kupovinom ovako nekog uredjaja u odnosu na totalno proverena resenja, Philips, Xoro, Skyvision...? :wall:
???
Poenta je...?
Xoro poznati proizvodjac? Sky Vision poznati proizvodjac?
Svaka cast Philipsu.

Nije bitno da li je (ili nije) u pitanju poznati proizvodjac vec iskustvo ljudi koji ga poseduju, mogucnosti uredjaja i podrska za isti. ;)

p.s. Bar pola ljudi koji imaju standalone DVD plejer imaju jedan od ovih uredjaja (ukljucujuci i Pioneer, ali je on malo skuplji), a ostatak se non-stop zali kako im ne rade titlovi i ostale gluposti i traze resenja problema...

Delija je napisao(la):
Nije bitno da li je (ili nije) u pitanju poznati proizvodjac vec iskustvo ljudi koji ga poseduju, mogucnosti uredjaja i podrska za isti. ;)

p.s. Bar pola ljudi koji imaju standalone DVD plejer imaju jedan od ovih uredjaja (ukljucujuci i Pioneer, ali je on malo skuplji), a ostatak se non-stop zali kako im ne rade titlovi i ostale gluposti i traze resenja problema...
Ja nemam problema sa svojim uredjajem, a kupljen je davno kada je jedini od playera u ponudi na trzistu pored Sky Visiona, imao podrsku za noramaln prevod i nasa slova. Jednostavno, hocu da vidim da li postoji firmware, jel mi je nekako logicno da ga upgradujem.

Sorry, odgovor je bio za zek-a, a nisam skontao da je thread mator, a da si ga ti pokrenuo zbog firmware-a. ;)

Delija je napisao(la):

Ljudima ne vredi pricati... :wall:
Kao sto sam ja jezik potrosio pricajuci drugarici koja je htela da kupi neku Stylandiju, koja naravno nije radila kako treba, pa je vracala, pa isla i kupila neki Strong... A Phillips 630, koji imaju vecina mojih poznanika, svima radi savrseno, ali soma dinara je soma dinara... 3 piva u gradu...
Zato vise necu da trosim vreme na takve... Ima milion threadova o tome, i opet cemo naci pitanje 'A kakav je Zanzibar Ultra Vortex divx plejer, za samo 6999.99 din + pdv, da li cita nasa slova?' A maltene ne cita ni CD :mad:
Ja sam na Phillipsu ucitavao titl sa drugog cd-a, a na ovom osceam da mora da se zove isto kao i film, i da bude u istom foderu, i da ima extenziju srt, i onda ce da cita samo sh kako treba... Uzas

Vrh Dno