Tacno je da cita sva nasa slova, i sasvim je u redu plejer.Phoenix257 je napisao(la):Housel DVD-X520S cita sva nasa slova PROVERENO, a moze se i doraditi FW
sam player je OK, ali zamerke idu daljincu koji je jadan i veoma savitljiv
Pozdrav![]()
???Delija je napisao(la):Da li vam toliko znaci tih 1000din koliko cete ustedeti kupovinom ovako nekog uredjaja u odnosu na totalno proverena resenja, Philips, Xoro, Skyvision...? :wall:
Ja nemam problema sa svojim uredjajem, a kupljen je davno kada je jedini od playera u ponudi na trzistu pored Sky Visiona, imao podrsku za noramaln prevod i nasa slova. Jednostavno, hocu da vidim da li postoji firmware, jel mi je nekako logicno da ga upgradujem.Delija je napisao(la):Nije bitno da li je (ili nije) u pitanju poznati proizvodjac vec iskustvo ljudi koji ga poseduju, mogucnosti uredjaja i podrska za isti.
p.s. Bar pola ljudi koji imaju standalone DVD plejer imaju jedan od ovih uredjaja (ukljucujuci i Pioneer, ali je on malo skuplji), a ostatak se non-stop zali kako im ne rade titlovi i ostale gluposti i traze resenja problema...
Delija je napisao(la):Da li vam toliko znaci tih 1000din koliko cete ustedeti kupovinom ovako nekog uredjaja u odnosu na totalno proverena resenja, Philips, Xoro, Skyvision...? :wall:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari