Šta je novo?

House & Acid Jazz

Učlanjen(a)
06.03.2002
Poena
619
Zna li neko dobar forum na gore nvedenu temu ili slicno?

DamjanMX je napisao(la):
Svasta, radio je sinoc! Valjda ce uskoro da ga prebace.

Da od danas ne radi (2.10.) ali samo kratko... sele server u Suboticu valjda, trebalo bi vrlo brzo da proradi...

Bas sam radoznao.....cega sve ima na tom forumu? Mislim, kojih soba i sl. Postoji li old rock soba?

The Minister je napisao(la):
Bas sam radoznao.....cega sve ima na tom forumu? Mislim, kojih soba i sl. Postoji li old rock soba?

Nema old rock sobe, forum je posvecen elektronskoj muzici, i ima sekcije koje se bave najavom zurki u gradu (next party's), party history gde ljudi ostavljaju utiske o dogadjajima koji su prosli, Muzicka izdanja gde se nalaze recenzije novih muzickih izdanja iz ove oblasti, Music Generator - sekcija gde se okupljaju ljudi koji se bave produkcijom zvuka, Mali oglasi i jos svasta nesto... videces vec cim proradi. Inace zanimljivo kod ovog foruma je sto ga redovno posecuje dosta beogradskih DJ-eva, kao i organizatori desavanja u Bg-u... Toliko... type; (D)

d@FFy je napisao(la):
...
Inace zanimljivo kod ovog foruma je sto ga redovno posecuje dosta beogradskih DJ-eva, kao i organizatori desavanja u Bg-u... Toliko... type; (D)

zanimljiva (a i zabrinjavajuca) je kolicina debila i gluposti koju mozes da nadjes na istom.

genijalcin@23 je napisao(la):
zanimljiva (a i zabrinjavajuca) je kolicina debila i gluposti koju mozes da nadjes na istom.

Da da ima i toga, ali ima i pametnih stvari, cinjenica je da moderacija foruma nije bash na zavidnom nivou, a danas svaka budala moze da sedne za komp, dodje na forum i pise sta hoce... Ali opet forum ima preko 2000 registrovanih korisnika i pored navedenih mana ima i svoje prakticne/korisne momente... Ali definitivno im trebaju iskusni moderatori.

The Minister je napisao(la):

Hm... A sta spada u taj "old rock", zivo me interesuje? I sta je onda "new rock"?

Zorro je napisao(la):
...Hm... A sta spada u taj "old rock", zivo me interesuje? I sta je onda "new rock"?

Ovo je hardverski forum tako da nemojte da se upustate u rasprave oko muzickih pravaca. Moracu da zakljucam topic u suprotnom.

Hvala na razumevanju...

Da, radi, ja sam se bas juce registrovao i ok je.
Inace cuo sam da 11. ili 18. ovog meseca dolazi Skazi na kalis, a na forumu nikakve informacije...mozda sam i ja pogresno cuo...

Nazad
Vrh Dno