Šta je novo?

Hotfile, megaupload ... ?

Impreza

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2006
Poena
365
Pozdrav,

Sta se isplati uplatiti ovog trenutka? Dugo sam koristio rapidshare, ali sam prestao pre 6 meseci i zato sto skidam kao free user. Sta je po vama najbolje?

Unapred hvala.

Meni se cini da je fileserve najzastupljeniji trenutno. Za megaupload ti i ne treba premium. Ponekad me znervira kada dodjem do limita pa moram da cekam, ali mi se jednostavno ne isplati da placam jer ne bi bilo velike razlike. Hotfile je propao. Jedva da mogu da vidim neke hf linkove.

Da znas da sam i ja primetio slicno za hotfile. U svakom slucaju pokusacu da proanaliziram da li je fileserve najisplativiji. Hvala na odgovoru ;)

Jesu , fileserve i filesonic su sigurica.

Za filesonic moras da postavis da ti skida vise fajlova od jednom (da bi iskoristio svoj pun protok) , jer ako budes skidao jedan po jedan , vuci ce ti se na nekih 80ak kB/s... Ne znam kako stvari stoje za fileserve premium :)

ista stvar i za fileserve premium. vise fajlova od jednom.

Jedno je zastupljenost linkova, nesto drugo kvalitet usluge, posebno kada govorimo o usluzi koja se placa.

FS, FSC & Wupload (koji je u zamahu) su najzastupljeniji, jer placaju uploaderima, ali im je brzina svlacenja poprilicno losa.

RS je po tim pitanjima i dalje standard, ali je dostupnost linkova za njega sada znatno losija.

Inace, sto napisa subtractor, HF je out, a sa MU se moze lepo skidati i free.

Hm, nisam znao to za brzinu skidanja kod FS i ostalih.

Fileserve je prerastao samog sebe. Da bi se razvili oni su poceli da daju kintu uploaderima, sto se svima svidelo. Iako imaju brdo korisnika, ne mogu da se razvijaju jer moraju da isplacuju uploadere. Ako zakinu uploaderima da bi razvili servis onda ce im se popularnost momentalno smanjiti. Jednostavno ih previse ljudi koristi za njihove kamacitete.
Inace rs je brz jer su oni razvili ogromnu strukturu dok su vladali. Sada im serveri bleje neiskorisceni.

Polako, opet ce sve to da se ispretumba.
Setite se kad je HF poceo da se zesce koristi.
Meni se cini da je usenet buducnost. Stabilnini su, SSL, dugo ostaju fajlovi na serverima, brzine maximalne a i cene su u vecni slucaja pristupacne.

Nazalost nikad nije bio cirkus ko sada. Ovo je dokaz da konkurencija nije uvek dobra. Nekad je lepo postojaovprakticno samo rapid, uplatis rapid i miran si, sve sto ti treba je tamo (posle su poceli da edu g, ne znam zasto).
Danas ima desetak slicnih, patnja naci nesto na onom koji vi koristite.
Ja koristim FS i iskreno nemam pojma o kakvoj sporosti pricate, uvek mi ide full brzinom. Pored ovoga, mozda vam moze biti interesantan servis www.mydownloader.org platite tamo pa preko njih imate pristup svim poznatijim servisima, ovo takodje koristim jer na neki nacin sa odredjenim ogranicenjima menja placanje deset drugih pretplata.

Sada ima i sve vise tih sveobuhvatnih servisa. Mada su i oni problematicni. Kolega sa foruma nas je uveo u premiumzilla koji je radio odlicno cela 2 dana i sada sve ide jedva. Izgleda da i od tvog mydwnloadera nema nista.

http://premium.rpnet.biz/ je najbolji sto se tice vise naloga za 8 dolara... Koristim ga vec godinu dana i nikad nisam imao problema... Sto se tice brzine i ona je odlicna ja skidam na serveru sa nekih 30MB...

Imao sam rapid nalog godinama, ali u zadnjih godinu dve se namnozilo toliko slicnih servisa, tako da sad jedan nalog ne resava vecinu problema.
Prosto, imam mesta sa kojih skidam MU, sa drugih fileserve i filesonic linkove, sa trecih WU (HF je pukao zbog RIAA tuzbi pre par meseci) - resenje koje meni sljaka sjajno je JDownloader + IP renew. Ne kosta nista a dovoljno je komforno.

Ranije je Rapidshare držao ubedljiv monopol, i da si isto pitanje postavio pre dve (ili možda tri godine) ne bi bilo nikakve sumnje kakav odgovor bi dobio. Međutim, Hotfile je pretekao rapidshare, takoreći preuzeo mu titulu, ali je i on propao sada.

MU, FS i FSC su sada najzastupljeniji i najpopularniji file hosting servisi. ALI (uvek ima to ali :)) - preporučio bih ti da se raspitaš malo za Wupload. Kao što neko reče, on je u popriličnom zamahu, a možeš sasvim lepo da skidaš sa njega i kao free user.
Ne znam kakav net imaš, ali čini mi se da je kod Wuploada ograničenje 400 kB/s, i da ne postoji mogućnost paralelnog dl-a, mada se meni nekoliko puta dešavalo da uspem da povučem tri fajla odjednom. Ono što je dobra stvar jeste što je Wupload preuzeo net na prepad, i vrlo brzo (mislim da postoje od početka maja) se stavio rame uz rame sa FS i FSC. Tako da, ipak malo sačekaj, ili ako baš žuriš - kupi odma' Wupload, pa nek ide život :p

Kontam da cu na kraju zbog sveopste zbrke uplacivati na 3 meseca umesto godinu dana :) Zato sto se stanje brzo menja.

Mozete odraditi signup na PremiumZillu klik
To je moj refferal link, ako kliknete ja dobijem 30Gb extra traffic-a a vi extra 20GB (ukupno 30GB). Ne kosta nista a OK radi za sada. Podrzava RapidShare, MegaUpload, Fileserve, Filesonic i Hotfile.

Pa da, uplata od 12 meseci nije tolika usteda u odnosu na 4x3. Kupuj kod aktuelnih hostova i uzivaj.

Vrh Dno