Šta je novo?

HOT CPU Tester 2 Pro

Alexandar

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
709
Ima li neko ovu verziju programa, sve sto sam uspeo da nadjem na netu je lite verzija koja nema testiranje memorije i chipset-a...

Tosam i ja svuda trazio ali nema pa nema :

ili su losi linkovi(lazni)
ili ga uopste nema !

Nisam tacno siguran na koju verziju mislite, ali imam jednu staru koja stvarno rocks (beta) i mnogo je bolja od ovih novih, i veoma lepo podgreje procesor i optereti masinu. Dajte mailove ako 'ocete

Ok dvojca vas je, saljem.

Meni mnogo vise zagreje procesor Q3 nego taj tvoj HOT CPU tester. 🙂

Running Man je u pravu... Probajte vi lepo par puta zaredom pokrenuti Q3Crush Demo pa cete videti Hot Cpu u racunaru... Taj demo je po meni idealan jer taj siluje sve zivo na ploci (cpu, ram, agp...)

Ma nije u tome caka ljudi : caka je da se vidi sta pravi probleme pri overkloku !

A to se moze samo ovim (i jos nekim ?)programom. On lepo zabelezi gde se javila greska i o tome lepo obavesti (CPU ;Cipset ;Memorija...) !

Eto zasto mi treba Ovaj program jer dizem FSB i hocu da vidim sta na kojoj frekvenciji zeza !(i onda to lepo zamenis i furas).

AKO neko ima PRO jer je tu omogucen benc cipseta molio bih da se javi na :

[email protected] :wave;

ja imam hot cpu tester 3 pro registrovan danas sam ga kupio sa njihovog sajta

Darkstar je napisao(la):
ja imam hot cpu tester 3 pro registrovan danas sam ga kupio sa njihovog sajta

Ti bas imas love za bacanje 😀
Posto je original?

valjda 19,90$
a uzeo sam ga na kreditnu karticu ko zna ciju sta ces nemogu vise stvari da stizu ali moze software da se kupuje😀

Darkstar je napisao(la):
valjda 19,90$
a uzeo sam ga na kreditnu karticu ko zna ciju sta ces nemogu vise stvari da stizu ali moze software da se kupuje😀

To bas nije stvar zbog koje bi trebalo da se hvalis...

A ako Vam nije tesko, neka mi jedan od srecnih vlasnika tog programa posalje doticni i meni na [email protected]. 🙂
Hvala najlepse.
Pozdrav Sasha

Zeznuh se za "inicijatora"(lapsus);

Nije valjda da niko nece da mi posalje ovaj programcic !🙁

Hajde,saljite !

Nazad
Vrh Dno