Šta je novo?

Hostovanje prezentacije - gde ?

Golden

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
660
Interesuje me u ovome haosu gde preporucujete da se hostuje prezentacija koja ce biti godisnje oko 50 mb. i imace forum.
Znaci trebace mi MySql baza (koja nebrlja:)) a da cena nebude velika na godisnjem novou!?

Znaci koji provajder ima najpovoljnije cene s mogucnoscu da se azurira sa drugog provajdera.

Golden je napisao(la):
Interesuje me u ovome haosu gde preporucujete da se hostuje prezentacija koja ce biti godisnje oko 50 mb. i imace forum.
Znaci trebace mi MySql baza (koja nebrlja:)) a da cena nebude velika na godisnjem novou!?

Znaci koji provajder ima najpovoljnije cene s mogucnoscu da se azurira sa drugog provajdera.

najbolje potrazi hostovanje preko, uzmi VISA virtuon i placaj.

mnogo vise se nudi za manje pare.

Re: Re: Hostovanje prezentacije - gde ?

legend je napisao(la):
najbolje potrazi hostovanje preko, uzmi VISA virtuon i placaj.

mnogo vise se nudi za manje pare.

I mislio sam o tome, jedino st nece raditi u @lite i sl. ali vredi zrtvovati zarad cene i kvalitet usluga mislim !?

Bas gledam onaj link sto je Cineman dao.

Koji link, ako mogu znati?

Pa koliko sam uspeo da primetim taj hostonfly daje mizerni mesecni protok, kao i merenje i naplatu CPU usage-a?!

Ipak je verat za 7200 din opet najispativiji... hteli mi to ili ne. 100 GB mesecno je razlika u odnosu na nekih 5-6 koliko se dobija na vecini hostova.

Samo da napomenem ovde da imati host na Veratu ne znači i da će svi iz YU moći da pristupe u lite režimu. Na primer ne preko Sezampro.

Na moju molbu da reše to su odgovorili da nemaju direktan link prema svim serverima Verata i da ne nameravaju da ih postavljaju. Amen...

imas kod mene veoma povoljno sve ovo samo sto nije yu sto znaci nece se videti iz lite i home rezima :)
Imas 100 mb prostora sa mysql-om,podrska za php,cgi i uskoro asp nadamse
imas 2 e mail adrese
2 dns servera itd itd
cena godisnje oko 50 do 60 evra
pozdrav

Drunk Devil je napisao(la):
Pa na Banjici, jesi ćorav? :D

Uh, što oBožavam informativne postove ovde :cuss:
Ha-ha. Bas smesno. Ali ja sam bio ozbiljan za info.

Evo, i kod mene u odredistu bilo gde ima svega i svacega... :brow:

Pa i mene interesuje to...

Sarkazam se odnosi na 'informativni' post Gvozdenog Srbina.

SVe je to fino... ali ja sam pre za nesto odavle' .... ako nesto ne valja znas koga da peglas :beat:

I kako je placanje, samo by C card? Znaci nista za nas.. :whip

Pa i nije bas da su tako jeftini:
You have chosen to subscribe to 2. Business Starter Kit "Enhanced Hosting" SU2200 - Discounted Price

The plan includes:
Your own domain registered with OpenSRS at
You have chosen to subscribe to 2. Business Starter Kit "Enhanced Hosting" SU2200 - Discounted Price

The plan includes:
Your own domain registered with OpenSRS at $1.00/Year or transferred from another provider;
Your own virtual mail server including 50 free mailboxes; mail forwarding; mailbox aliases; mailing lists; autoresponders;
Your own virtual web server (name or IP based hosting) including web statistics; CGI; Virtual host alias; SSL; FrontPage extensions; MIME Type; MIVA Merchant Shopping Cart; various types of logs; SSI; PHP; Custom Error Documents
Your own virtual FTP Server
Your own anonymous FTP Server
MySQL database support
Setup Fee: $49.95. Monthly Fee: $49.95
.00/Year or transferred from another provider;
Your own virtual mail server including 50 free mailboxes; mail forwarding; mailbox aliases; mailing lists; autoresponders;
Your own virtual web server (name or IP based hosting) including web statistics; CGI; Virtual host alias; SSL; FrontPage extensions; MIME Type; MIVA Merchant Shopping Cart; various types of logs; SSI; PHP; Custom Error Documents
Your own virtual FTP Server
Your own anonymous FTP Server
MySQL database support
Setup Fee: .95. Monthly Fee: .95
:(

hostonfly

imam 2-3 sajta na hostinfly, i jedan problem.
email (ni pop3 ni forwarding ne radi) a support se ne odaziva. Doduse, ovo je izgleda samo na mom racunu posto znam jos par ljudi koji hostuju prezentacije tamo i svima sve radi savrseno.
Sve kontrole i podesavanja radite iz explorera u njihovom control panelu, a ne placa se mesecno (i ogranicen mesecni protok kako je neko pomenuo) nego se placa po prenetom gigabajtu podataka. od 0,6 valjda do 1,6$/gb zavisi gde se hostuje. Mislim da daju neograniceno domena, mail forwarding naloga i prostora na disku, sve pise na sajtu.
Uplate mogu preko cc, ili i paypalom ako imate nekog preko da plati za vas. Brzina ucitavanja je odlicna, i ftp radi savrseno.
Uglavnom, dosta su jeftini, meni vec par meseci traje a potrosio sam nesto preko 3$ :)
I da, nisam primetio ni 1sec downtime, imaju bolji link nego nasi provajderi udruzeno :D

Starter Account
No setup charges, quarterly billing.
100 Meg Disk Space, soft limits.
Virtual hosting at no extra charge.
Each account shares an IP address.
Unmetered Traffic but please read our faq.
Disk Space at .00 per month for each additional 25 Meg.
Your own Domain through Internic without additional inflated costs.* (http://www.your_name.com)
Free threadnet sub domains provided. (http://www.your_name.threadnet.com)
Full FTP account access.
User configurable mail system.
Unlimited POP3 & IMAP Email boxes. User configurable POP3 boxes with unique password for each box.
Unlimited Email aliases and forwarding.
Auto Email responders.
Front Page Supported.
Fully Functional CGI.
Personal CGI-BIN directory with SUID.
Wildcarded DNS so anything.yourdomain.com and yourdomain.com resolves to your home page.
*-You are still responsible for the internic charge for a new domain.
http://www.threadnet.com

Re: hostonfly

Calavera je napisao(la):
imam 2-3 sajta na hostinfly, i jedan problem.
email (ni pop3 ni forwarding ne radi) a support se ne odaziva. Doduse, ovo je izgleda samo na mom racunu posto znam jos par ljudi koji hostuju prezentacije tamo i svima sve radi savrseno.
Sve kontrole i podesavanja radite iz explorera u njihovom control panelu, a ne placa se mesecno (i ogranicen mesecni protok kako je neko pomenuo) nego se placa po prenetom gigabajtu podataka. od 0,6 valjda do 1,6$/gb zavisi gde se hostuje. Mislim da daju neograniceno domena, mail forwarding naloga i prostora na disku, sve pise na sajtu.
Uplate mogu preko cc, ili i paypalom ako imate nekog preko da plati za vas. Brzina ucitavanja je odlicna, i ftp radi savrseno.
Uglavnom, dosta su jeftini, meni vec par meseci traje a potrosio sam nesto preko 3$ :)
I da, nisam primetio ni 1sec downtime, imaju bolji link nego nasi provajderi udruzeno :D

pa li bi malo blize mogao da mi objasnis to oko placanja i koliko prostora imas na disku???

takodje me zanima da li je moguce napraviti webmail(od recimo 10-ak usera nista vise..)

i naravno koji sve domeni mogu da se registruju(mislim na yu prvenstveno a da se hostuju tamo u usa)

pozdrav!!

Re: Re: hostonfly

TEP3A je napisao(la):
i naravno koji sve domeni mogu da se registruju(mislim na yu prvenstveno a da se hostuju tamo u usa)

pozdrav!!
Svude mogu svi domeni da se registruju. ,)
Ti dajes nasem NIC servisu za registraciju YU domena dva imena DNS servera na kojima ti se nalazi sajt...
:wave;

Vrh Dno