Šta je novo?

hosting

goranv7

Cenjen
Učlanjen(a)
13.06.2012
Poena
151
Pozdrav
Treba mi preporuka za neki hosting sa kojim imate dobra iskustva
Ono zasto mi treba jeste za moj portfolio i takodje mi treba domen (.com)
Ili da mi neko posalje link ako postoji slicna tema jer ja nisam uspeo da je pronadjem
Hvala :)

Ja sam pre 15 dana uplatio pare Uniwebhostingu, a sajt mi jos uvek nije aktiviran.
Ako sutra ne aktiviraju, onda cu ovde napisati sva iskustva sa njima, ali bih tebi unapred preporucio da ne uzimas kod njih jer u startu nisu bas pozitivna iskustva, a ako ne platis na drumu platices vec na cupriji, to ti je moj iskren savet. Videcemo sta ce sutra uraditi, pa cu na osnovu toga da dodam jos komentara ovde.

P.S. Izvini, znam da si trazio da ti napise neko samo dobra iskustva, ali trazio sam nesto o njima i kad vec videh temu, onda da ti odgovorim.

Poslednja izmena:
Za tako jednostavne stvari najbolje ces proci sa nekim shared hostingom i tu ti preporucujem recimo http://dreamhost.com/ ili godaddy.com (imau sad neku akciju 50% off ako kupis godinu dana odmah + domen) a mozes i da odes na webhostingtalk forum i vidis u sekciji hosting offers, podsekcija shared hosting, sticky ponude.

Na 1and1 imas .com po 0.99USD, a potrazi neki kupon za Hostgator, pa ces proci dosta dobro sveukupno.

hostingcentar.org. imam kod njih sajt od 2004 godine, nikad problema, ljubazni sve ok, telefonom ih zoves kad god te nesto muci...

Nazad
Vrh Dno