Šta je novo?

Hosting

CarnX

Čuven
Učlanjen(a)
28.05.2005
Poena
845
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 1600x & Arctic Freezer 34
Matična ploča
Asus ROG Strix b350-f gaming
RAM
2x8gb GSkill F4-3200C16-8GVK, 2x8gb Patriot 3600 C17
GPU
Asus ROG Strix-GTX1070 Gaming
Storage
A-Data XPG GAMMIX S11 Pro 1TB, WDC WD6400AAKS, ST4000VN006
PSU
Antec HCG 750 GOLD 750W
Kućište
Thermaltake Kandalf LCS
Monitor
Dell S2721DGFA
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3, Razer DeathAdder V2 Pro
Mobilni telefon
S23
Pristup internetu
  1. Optički internet
Dajte mi neku preporuku za hosting... Treba mi 4-5gb prostora na disku i 40-50gb mesecnog protoka...

Ima Verat sad neku extra novu ponudu. 1,5Gb prostora, 200 Gb protoka, Cpanel... za 1500 din.

Nisam ni ja znao za tu ponudu, nego mi je isticao na jednom domenu njihov hosting, pa htedoh da produžim taj neki stari "lite" paket, ali mi je njihova radnica ponudila ovo, što je fina ponuda.

A kakav je exe hosting?

Da li je moguce da niko nije koristio exehosting?

moja preporuka je da zaobidjes bilo koji vid domaceg hostinga

Ja sam zbog plaćanja i faktura morao da koristim domaći hosting. Dugo godina sam kod Euneta. Od domaćih verovatno najprofesionalniji odnos. Tehnička podrška dobra, dostupna 24 sata-365 dana u godini. E, ja sam prošle godine dobio dopis da imam "neograničeno" mesta i protok, trenutno imam pravo samo na 5 baza. Nazovi ih na besplatan telefon pa se raspitaj.

Uzeo sam Verat pa cemo videti kakvi su :)

Testa radi okači nekoliko krupnih fajlova recimo do 5gb, i kreni u test skidanja i zamoli prijatelje da ti pomognu. Recimo desetak prijatelja, zanima me koliku brzinu ce te dobijati kada deset brzih korisnika krene da skida krupne fajlove u raznim dnevnim terminima.

Koliko sam cuo Verat ima simbolicne simultane brzine kada se zbroje.

Pitanje je čija ponuda je najbolja, Verata, Oriona ili Minta. Orionova ponuda deluje najbolja na papiru.

Smesno je kad vidim ponudu koja nudi jedan eksterni domen, kao da neko ikada koristi pod-domen.

Nazad
Vrh Dno