Šta je novo?

Honor Pad 10

гнд

Cenjen
Učlanjen(a)
25.03.2016
Poena
135

Има ли неко информацију када се може код нас појавити у продаји? Видим да је освануо на сајту.

У Bританији рецимо, цена је 300 фунти, поклон тастатура и оловка. Надам се да ће слична акција бити и код нас.

Ja ga kupio u Kini sa 12/256GB za 240 evra i za te pare je odličan ali nisam dobio uz njega olovku i tastaturu već su iste mogle da se kupe posebno za nekih 60 evra i tu sam se zeznuo što tada nisam uzeo i njih.

Има ли неко информацију када се може код нас појавити у продаји? Видим да је освануо на сајту.

У Bританији рецимо, цена је 300 фунти, поклон тастатура и оловка. Надам се да ће слична акција бити и код нас.
Može li link do te ponude u Britaniji?

Može li link do te ponude u Britaniji?

Постоји рецимо и понуда у Немачкој, 300е иста ствар. Ако неко има контакт људи који доносе одатле, депревоз ми нешто не одговара, нека јави.

Hvala. Nažalost, nemam nikoga u Nemačkoj :) Dobra ponuda.

Ima na Amazonu ie, mogu ti dati adresu pa sibni kod mene.

Ако се не варам, на амазону нема оловке и тастатуре уз таблет.
Надам се да ће и код нас бити слично нешто.

Подршка на хонор сајту ми је написала да немају појма када ће у понуди бити код нас.

Bar su ti odgovorili da neće, meni se ni to nisu potrudili da odgovore.

Ne znam šta misle - ja ih pitao da li planiraju da dobavljaju olovku i tastaturu oni me upućuju da proverim preko raznih njihovih partnera-prodavnica da slučajno nemaju te proizvode.

Nazad
Vrh Dno