Šta je novo?

Honor Magic V4 (V5)

desp

Znamenit
Učlanjen(a)
24.12.2002
Poena
1,025
Posle nekoliko godina korišćenja Samsung uređaja, sve više razmišljam o nekoj alternativi. Planirao sam i Fold 6, ali napravili su ga... svi znamo kako.
Novi Magic V5 (broj 4 će verovatno da preskoče) mi deluje kao vrlo ozbiljna opcija, ako odrade sve kako treba.
Specifikacije su odlične; CPU Snapdragon 8 Elite 3, RAM verovatno 16GB, baterija ~6000mAh, zoom kamera sa senzorom 200Mpix...
Najavljuju i 7 godina ažuriranja, što je po meni jako bitna stvar.
Najava je da će ga predstaviti u Junu mesecu.

Novi Oppo Find N5 je izgleda jako dobar telefon, ali neće moći da se kupi u Evropi. Nadam se da nas Honor neće zaobići.

Prilozi

• Screenshot 2025-04-22 145849.png
    Screenshot 2025-04-22 145849.png
    327.7 KB · Pregleda: 11
Ima neko iskustva sa V3..?
Mane, baterija, kamera i uopste funkcionalnost..?

Ima neko iskustva sa V3..?
Mane, baterija, kamera i uopste funkcionalnost..?
Ja koristim.

Dosta sam promenio telefona zadnjih 5-6 godina, svakom neku manu skoro nadjem, V3 je iskreno nema.

Dosta tanak, nijednom da stucne, kamera app je mozda malo sporiji (verujem da se performance modeom resava i to) ali svi su u poredjenju sa ajfonom.
Periskopska kamera jeste losija npr od S24/S25U a tek od X100/X200 ali iskreno retko ko ce koristiti da sa ovim spijunira komsinice.

Stabilizacija kao i na Foldovima generalno, odlicna, tokom slika i snimaka takodje.

Baterija drzi isto kao npr na S24U meni, mozda cak i malcice bolje, zavisi sve od koriscenja unutrasnjeg ekrana.

Po meni nema smisla juriti Find N5 (najblizi V3 po svemu) jer kosta 600e vise a razlike su minorne. Ipak je ovo vrsta telefona koja se kupuje jednom u 4-5 godina, verovatno kad postanu jos tanji jer im je sad glavna prepreka debljina samog Type-C porta.

Ako imas ponudu za ispod 1000e s punjacem, po meni vredi svaki dinar.

Zapravo radi skroz ok i puni skroz ok i sa starijim 40W SuperChargeom od Huawei-a i kablovima koji idu uz njega (P30, P40, itd)

Hvala ti na odgovoru..
Nisam imao prilike da ga isprobam, cak ni vidim uzivo..
Malo me kopkalo izmedju Fold 6 i njega, pa videcu sta bi zanimljivo i povoljno nasao..
Svidja mi se, i sada nakon tvoh opisa jos vise me zanima, pa videcu sta ce ispasti na kraju..

Ja imam v2 i izuzetno sam zadovoljan njime, u toj meri da ne planiram da ga nakon dve godine menjam nekim novijim modelom a v3 je u svakom pogledu samo još bolji...

Hvala ti na odgovoru..
Nisam imao prilike da ga isprobam, cak ni vidim uzivo..
Malo me kopkalo izmedju Fold 6 i njega, pa videcu sta bi zanimljivo i povoljno nasao..
Svidja mi se, i sada nakon tvoh opisa jos vise me zanima, pa videcu sta ce ispasti na kraju..
Imao sam peticu pre toga i mogu reci da je klasa iznad u svakom smislu, od izrade pa preko punjenja a i performansi. Ne znam kakva je sestica ali koliko sam citao nema tu nikakvih promena, tek ce sad na sedmici biti nesto tanji a to je previse novca jednostavno.

Kome ne smeta Honor/EMUI/Huawei skin nema sta da lomi glavu, ovo je telefon koji ce trajati i trajati.

Imao sam i ja sve f modele, 6ca jeste bolja od prethodnih, ali V3 mi deluje dosta bolji..
Malo me kopka taj emui i cisto stvar navike oko svega toga ali valjda to nebi bio toliki problem..
Videcu, stavicu ip u oglase u zamenu za V3 pa mozda se neko javi..

Hvala svima na odgovorima😊

Ja imam v2 i izuzetno sam zadovoljan njime, u toj meri da ne planiram da ga nakon dve godine menjam nekim novijim modelom a v3 je u svakom pogledu samo još bolji...
Ista priča kod mene. Volim iPhone i Apple sistem ali je V2 toliko dobar i zahvalan telefon da prvi put posle dugo godina ne vidim neki telefon kojim bih ga menjao. Ne znam ni da li ću više moći nekad ds koristim neki tel a da nije fold. Uzmem u ruku ženin 13 Pro, ono kao igračka. Kida Honor sa ovim telefonima.

Apsolutno, ima razloga zasto drze cenu i to dosta bolje od Fold 5 i 6 (koji su takodje ok telefoni, ali nemaju onaj x faktor kao sto imaju Honori)

Stvarno milina za koriscenje, nigde ne usporava, nema bagova sa softverom nikakvih, ok kamere bi mogle biti malko bolje ali nema nikakvih boljki i drainova preko noci, fantomskih aplikacija koje srcu bateriju..i tako to sto je na Samsung temama svakodnevnica maltene

Niti problema sa notifikacijama, plejstorom, itd

Sve radi kao svajcarski sat na V2/V3

Nazad
Vrh Dno